Vierailija

Finkalla jatkohakemuksen käsittely kestää ja kestää jo yli viikon tässä odotettu... hermot menee ja rahat loppuu...

Kommentit (8)

Vierailija

0.10.2015

Hakemusten käsittelytilanne päivitetty 30.10.2015

Hakemukset, joita käsitellään parhaillaan ovat viikolla 42 saapuneita ensihakemuksia ja viikolla 43 saapuneita jatkohakemuksia, joissa on esimerkiksi työskentelypäiviä. Kaikki kassalle saapuvat hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä eikä kiirehtiminen ole mahdollista.

Olethan huolehtinut siitä, että hakemuksessasi ovat kaikki tarvittavat liitteet. Jos hakemuksestasi puuttuu liitteitä, niitä pyydetään sinulta vasta sitten, kun hakemuksesi käsittely alkaa. Lisäselvitysten pyytäminen aiheuttaa maksatuksen viivästymistä.

Tiesithän, että voit lähettää seuraavan jatkohakemuksen heti jakson päättymisen jälkeen vaikka et olisi vielä saanut edellisestä hakemuksestasi päätöstä tai maksua.

http://finka.fi/kasittelytilanne/

Vierailija

IAET:

Jatkohakemusten käsittelyaika on normaalisti 1 - 2 viikkoa olettaen, että hakemuksen liitteenä on kaikki tarvittavat asiakirjat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Salli

Finkan jatkohakemusten käsittely on kyllä törkeän hidasta. Itsekin odotellut nyt jo kaksi viikkoa, että saisi laskut maksettua...

huumoriloppuu

Superin työttömyyskassa ihme veivaamista montakuukautta jo ensimmäisestä hakemuksesta ja vieläkään ei mitään muutosta. Lähetin viralliset palkkakuitit josta käy ilmi kaikki mitä tarvii tietää mutta ei kelpaa heille. Vastauksena tuli että "koska muutamasta palkkalaskelmasta ei käy kaikki työttömyyskassan tiedot ilmi." Tarkastin ja kuiteissa näkyy jäsenmaksujen tilitykset ja kaikki mitä esim ytk lle on miehelläni riittänyt. Taidan kohta vaihtaa liittoa ja kassaa kun palvelu ei pelaa...

Vierailija

Super tk ta voin tässä minäkin moittia!!!

Tein työttömyys ajalla osa aika työtä ja mokailivat joka ikisen hakemukseni kanssa ja loppu tulos, olen kk odottanut vastauksia takaisin perinnän osalta. Onneksi ei montaa kk tämä työttömyys kestänyt. Ei pää olisi kyllä kestänyt.

Asiattomia viestejä tulee käsittelyyn liittyen käsittelijöiltä, eivät osaa tulkita palkkanauhoja oikein, muuttavat haku aikoja yms yms yms. 

SUPER TK on ainakin surkea ja hidas. Ensimäinen hakemus oli käsittelyssä 2 kk ja kaikki liitteet oli heti toimitettu. Siellä vain kesti.

En suosittele ja aion itsekkin vaihtaa, ei ole super etujani ajanut!!!!

Mesu2

Super tk:sa viestit on todella tylyjä ja kestää viikkoja ennen kuin edes vaivautuvat vastaamaan saatikka lukemaan. Jatkohakemuksen käsittely kestääja kestää ja kun vihdoin se on käsitelty niin ei kirjata päätösiä sinne omille sivuille niin et tiedä olleskaan mitä on päätetty joudut taas odotteleen josko päätös tulisi postissa joskus voi jumalauta miten asiatonta touhua! muuten hyvä liitto mutta toi työttömyyskassan touhu ja asiakaspalvelu on niin luokatonta että vakaassa harkinnassa on liiton vaihto!! Suosituksia mihin kannattas vaihtaa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat