Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaulalla 3 turvonnutta imusolmuketta....

apuaa

Onkohan kellään kokemusta kaulan imusolmukkeiden suurentumisesta?

Minulla ollut pieni patti kaulan vasemmalla puolella jo pienestä asti (käynyt näyttämässä lääkärillä) ja nyt tämä patti on ollut jonkun aikaa suurempi. Ensimmäisen kerran se suureni kun sairastuin flunssaan ja pieneni ehkä hieman sen jälkeen ja nyt uuden flunssan aikana tullut jälleen enemmän esille. Olen hoikka, joten patti näkyy hieman kaulan pinnalla. Tällä kertaa ilmestynyt vielä kaksi samanlaista hieman alemmas ensimmäisestä patista (flunssan aikana). Patit muljahtelee niitä liikuttaessa, kokoa ehkä pikkurillinpään verran.

Rupesi huolestuttamaan kun löysin nuo uudet patit :-( viimeksi sairaanhoitaja sanoi johtuvan flunssasta ja hoikalla ihmisellä imusolmuke voi näkyä kaulan pinnalla.

Kommentit (4)

Vierailija

Sairaanhoitaja on oikeassa. Jos ollut flunssaa eikä muita oireita, niin en olisi huolissani. Luultavasti lymfanesteet siellä jumittaa ;)

apuaa

ap: Se vaan kun tuo yksi ei ole hävinnyt lainkaan ilmestymisensä jälkeen.. Viime flunssan (olikohan nyt syksyllä) aikana oli myös hieman kipeä välillä ja ollut kokoajan näkyvillä kaulalla :-(

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat