Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Huh, mikä myötähäpeä tuota Naurun tasapainon Nenäpäivä-propagandaa katsoessa

Vierailija

YLE alittaa jälleen itsensä.

Kommentit (5)

Vierailija

Olin jo vaihtamassa kanavaa, kun havahduin yhtäkkiä, että miksi katson tällaista kuraa, kunnes muistin, että tässähän piti olla menossa Naurun tasapainon finaali. No, tuo pätkä tasapainotti mukavasti hauskojen keikkojen jälkeen, se ei nimittäin naurattanut pätkääkään.

Vierailija

Miksi äänestämiseen piti kytkeä lahjoitus? Sehän tekee äänestystuloksesta epäreilun, koska ne, jotka eivät halua lahoittaa rahaa nenäpäivälle, eivät äänestä.

Vierailija

En  oikein ymmärrä tuota Nenäpäivähysteriää Ylen kanavilla. Vuosi vuodelta se paisuu enemmän ja alkaa tulla yli . Kohtuus kaikessa ja verovaroin tuotetussa mediassa! Yhden kampanjan rummuttaminen on vastenmielistä.  Sitten alkaakin kohta Hyvä joulumieli-keräys, jota rummutetaan kuukausi Aamu tv:ssä. 

Vierailija

Sama! Todella ärsyttävää ja vaivaannuttavaa katsottavaa. Kaiken kaikkiaan typerimmistä typerin show tuo koko nenäpäivä. Ollaan olevinaan hauskoja sen pellenenän kanssa ja kerätään mukamas rahaa hädänalaisille. Paljonkohan siitäkin rahasta oikeasti menee kohteille? Ei varmaan suurikaan prosentti. Pääasia tuntuu olevan monelle julkkikselle tuoda vain itseään esille ko. päivän varjolla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat