Mitä jos ajaa tahallaan autolla rekan eteen?

Vierailija

Joutuuko itsemurhan tekijän omaiset maksamaan hirveät korvaukset kaikesta?

Kommentit (13)

Vierailija

No koeta nyt kuitenkin keksiä joku vähemmän sivullisille vahinkoa aiheuttava tapa lähteä, jos on pakko. 

Rekan tai junan eteen ajaminen on todella raukkamaista.

Vierailija

Joo, kyllä joutuu. Joutuu korvaamaan yhteisvastuullisesti kaiken ja vielä rekkakuskin eläkkeet hautaan asti. Tommonen rekka kun voi kevyesti maksaa miljoona euroa ja sitten tietysti lunastukseen mennyt kuorma siihen vielä päälle.

Vierailija

Jaa-a, kai se vakuutuksesta menee. Mutta sen tiedän ainakin, että rekkakuski ei kenties enää ikinä sen jälkeen kykene työhönsä.

Vierailija

No omaiset ei kyllä joudu maksamaan yhtään mitään, korkeintaan rakkaansa hautajaiset. Vakuutukset on sitä varten, että vastapuoli saa ansaitsemansa korvaukset. Jokaisen joka tällaista poislähtötapaa tuumiskelee kannattaisi vähän pohdiskella, miltä rekkakuskista tuntuu joutua välikappaleeksi tilanteeseen johon hän ei ole millään tavalla syyllinen. Ymmärrän kyllä että jos on niin masentunut tai vittuuntunut ettei muuta ratkaisua enää keksi kuin että päättää päivänsä niin eipä toisten fiiliksiä saati selviämisiä tilanteesta paljon jaksa miettiä. Mutta lienee niitä inhimillisimpiäkin keinoja siirtyä rajan taa kuin että täräyttää päin toista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ihan sama. Miksei ne tyypit voi ajaa vaikka kallioleikkaukseen, pitää vielä vaarantaa muittenkin henki, -kele!

Ei missään oo näitä "kallioleikkauksia", joihin pääsisi törmäämään.

Vierailija

No mitä jos itsemurhaa suunnittelevalla ei olekaan omaa autoa? Jos vuokraa auton eikä ota vakuutuksia? Kukas sitten maksaa? Ja en minäkään ole itseäni tappamassa...

Vierailija

Kyllä mä ainakin ymmärrän näitä rekan alle ajavia. Itsekin olen ollut niin pahasti masentunut että oli itsemurha-ajatuksia. Ei siinä edes kyennyt ajattelemaan muita, oli niin paha olla itsellä...Nykyäänhän kaikki unilääkkeetkin on jo niin turvallisia ettei niillä itseltään henkeä taida edes saada...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat