Kuvottava tapa

Vierailija

mieheni nuolee ruokailunsa päätteeksi lautasensa. Olen yrittänyt valistaa, että moinen ei ole sopivaa; kissa tai koira voisi noin tehdä mutta että raavas mies! Välillä mies kykeneekin välttämään mieltymystään, pikkuhiljaa tapa kuitenkin palautuu . Ensin mukamas salaa yrittää tiskialtaan ääressä selkä minuun päin vaivihkaa nuoleskella lautastaan mutta pian taas jo pöydän ääressä katseitteni edessä. Pitäisikö hyväksyä vaan tämä inhottavuus ja olla välittämättä koko asiasta vai nalkuttaa pontevammin?

Kommentit (9)

Vierailija

Voisit hienovaraisesti, ehkä esimerkkiä näyttäen, neuvoa hänelle ranskalaisen tavan pyyhkiä leipäpalalla lautaselta viimeisetkin kastikkeet suuhun.

Jaahas

Kaveri nuolee/imee sipsiä syödessään sormensa joka välissä, kun on sipsejä ottanut. Ei syödä enää samasta pussista/kulhosta :X 

Vierailija

Meillä mies tekee tuota joskus, jos on ollut sen mielestä tosi hyvää ruokaa. Jos jatkuvasti tekisi, niin varmaan komentaisin kuin pientä lasta :)

Vierailija

Voi hitsi, teet kyllä  hyvää ruokaa kun lautanenkin pitää  nuolla. Älä välitä. Kyllä kun hän kunnolla nolaa ittesä niin se loppuu.

Vierailija

Kun suhde on tarpeeksi pitkä voi jo syödä samalla lusikallakin. Ei sillä ole väliä. Nuoleeko sormesa ym. Pussaattehan te toisianne ja moni harrastaa suuseksiäkin. Herätkää jo nipottamasta.

Vierailija

Älä tee niin hyvää ruokaa, niin ei tule houkutusta nuolla lautasta. Tai jos teet, niin anna miehen ottaa lisää, ettei jää niin nälkäiseksi että pitää nuolla.

Vakavasti puhuen, oletko kysynyt koskaan syytä ällölle tavalle ja mitä mies vastasi syyksi?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat