Halpoja juureksia

Vierailija

Nyt saa juureksia 50senttiä kilo. Käytätkö hyväksesi? Vai valitatko, että terveellinen ruoka on kallista kun tomaatti maksaa neljä euroa?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Kyllä aina näin loppusyksystä on laadukkaat tarjonnat kaupassa ja torilla josta tietenkin mieluummin kannattaa käydä ostamassa kun on tuoreenpaa tavaraa tarjolla kuin marketissa. Minä käytän kyllä kaikki syksyn hyvät juurekset hyödykseni kun saa edukkaaseen hintaan ja tulee monenlaiset herkku sapuskat laitetuksi juureksista tähän vuoden aikaan ja tulee vaikka tosi hyvä herkkusoppa kun tuoreet juurekset pistää pataan ja sitten vähän lihaliemi kuutioita ja soppalihat sinne niin ai kun tulee hyvää ja vieraat kehuu ja on terveydelle hyvä soppa myöskin kun on kasvista paljon kun yleensä soppaan kuuluu (esim) porkkana ja peruna ja lanttu ja sipuli ja nauris ja palsternakkari ja purjo ja kun näissä on kaikissa monet vitamiinit jo ittessänsä niin ei tarvitse mitään pillereitäkään syödä kun hyvässä kunnossa ja terveydessä pysyy ilmankin. Ja tietystikkin sitten borssi johon pannaan punajuuri! Uuni juurekset tulee kanssa hyvät kun hunajalla ja voilla pullasutin kanssa voitelee ne ennenkö laittaa uuniin ja vieraat nauttii kun on herkut pöydässä

Vierailija

Juuri tänään ostin 2 kg:n pussit porkkanaa ja lanttua eikä maksanut paljon mitään. Porkkanapussi alle 2 € ja lanttupussi alle euron.

Vierailija

En sen enempää kuin muulloinkaan. Ostan vihaneksia, sieni, hedelmiä ja juureksia ympäri vuoden, hinnasta viis. Enkä valita. Haluan syödä kasviksia ja kalaa, joten syön.

pescovege

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Juuri tänään ostin 2 kg:n pussit porkkanaa ja lanttua eikä maksanut paljon mitään. Porkkanapussi alle 2 € ja lanttupussi alle euron.

Ostin silti kallista tomaattiakin. Vähän kirpaisi hinta mutta ens kerralla ostan Lidlistä halvempia. Nämä kalliit oli S-marketista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kovasti tekisi mieli punajuuria mutta en jaksaisi alkaa siihen keittämisrumbaan...pistetään harkintaan.

Kuori, paloittele neljään osaan, suolaa ja öljyä, työnnä uuniin. Tunnin kuluttua otat pehmoiset punajuuret uunista pois,

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Kyllä aina näin loppusyksystä on laadukkaat tarjonnat kaupassa ja torilla josta tietenkin mieluummin kannattaa käydä ostamassa kun on tuoreenpaa tavaraa tarjolla kuin marketissa. Minä käytän kyllä kaikki syksyn hyvät juurekset hyödykseni kun saa edukkaaseen hintaan ja tulee monenlaiset herkku sapuskat laitetuksi juureksista tähän vuoden aikaan ja tulee vaikka tosi hyvä herkkusoppa kun tuoreet juurekset pistää pataan ja sitten vähän lihaliemi kuutioita ja soppalihat sinne niin ai kun tulee hyvää ja vieraat kehuu ja on terveydelle hyvä soppa myöskin kun on kasvista paljon kun yleensä soppaan kuuluu (esim) porkkana ja peruna ja lanttu ja sipuli ja nauris ja palsternakkari ja purjo ja kun näissä on kaikissa monet vitamiinit jo ittessänsä niin ei tarvitse mitään pillereitäkään syödä kun hyvässä kunnossa ja terveydessä pysyy ilmankin. Ja tietystikkin sitten borssi johon pannaan punajuuri! Uuni juurekset tulee kanssa hyvät kun hunajalla ja voilla pullasutin kanssa voitelee ne ennenkö laittaa uuniin ja vieraat nauttii kun on herkut pöydässä

Mitä helvettiä? Onko kirjoituksesi sisältö mielestäsi niin kelvotonta, että haluat tällä kieliasulla varmistaa ettei kukaan vain lue tekstiäsi?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat