Verotus sucks eikä todellakaan motivoi

Vierailija

Oletin että olen maksanut tarpeeksi/liikaa veroja tänä vuonna johtuen optiopotista, jonka lunastin keväällä - kerran elämässä case, ei tule toistumaan, käteen sain muutaman kuukauden palkkaa vastaavan summan- ja sen myötä lasketin uuden veroprosentin. Nyt sitten tarkistin laskelmaa ja edelleen liian vähän veroja menossa, oikea loppuvuoden prosentti olisi 58% !!!

Tulot noin periaatteessa on ihan hyvät ja asuntolainaa löytyy sitäkin mutta ei naurata kun 8050€ veronalaisilla tuloilla (palkka+vapaa auto-etu) saa käteen 2380€/kk. Ja tämä on siis moneen kertaan tarkistettu luku ja oikein laskettu eikä edes tarpeeksi :( Progressiivinen verotus on jokseenkin tehokas tavallisella palkansaajalla; pitäisi varmaan perustaa firma ja alkaa myymään konsulttina omaa työtään työnantajalle. Joskin vaivaa ja selvitettävää olisi siinäkin. 

Ihan vähän riepoo kun kaikki palvelut surkastuu, lasten koulu toimii jossain väistötiloissa, kirjoja ei ole ja koululääkärin tapaa kerran 9:ssä vuodessa eikä vanhukset pääse tarvitsemiinsa tutkimuksiin saati saisivat kotiapua kun kaupungilla ei ole resursseja. Mihin ne 60 000€ veroja oikein katoaa kun mikään ei toimi?

Kommentit (1)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat