Tuttavan tytöstä Adele, miten pysyn pokkana ristiäisissä?

Vierailija

Ihan törkeä hienosteleva wt-pissisnimi.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Hienosteleva, WT ja pissis. Vai niin. Silti se harmittaa sinua valtavasti. Joku muu uskaltaa olla piittaamatta muiden mielipiteistä ja antaa lapselleen omasta mielestä kauniin ja hienon nimen. Sekös lampaita ärsyttää.

Vierailija

Mummovainaan vanhemmat tuskin olivat osanneet kuvitellakaan sen oleva wt- ja pissisnimi, kun sellaisia käsitteitä ei silloin vielä ollut olemassakaan kun tyttärensä sai nimen.

Vierailija

Niin hei voi omg sentään, ihan kauheeta...mitä jos kuule ihan vaan jättäisit vaikka menemättä, jos on niin vaikeaa. Mitä sä olet, joku 12-vuotias pentu, tai sitten taas yksi perinteinen palstatrolli jauhamassa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Adele nimi oli käytössä jo vuosia ennen pullukan britin lauluja. Silloin se oli keskiluokan leima.


Ja on edelleen.

Vierailija

Jokainen saa itse päättää mikä on lapsensa nimi. Ja ihan hieno nimihän tuo on. Ei nimi ihmistä pahenna ellei ihminen  nimeään.

Älä mene jos et osaa käyttäytyä ja olla loukkaamatta toisia.

Vierailija

Musta Adele on kaunis nimi! Itse ehdotin sitä oman tyttäreni nimeksi mutta isä torppasi :( Leiksalla on tavannut Adela-nimisenkin tytön ja musta sekin on tosi ihana nimi :) Jos saan vielä joskus tytön niin siitä tulee Adele tai Adela, sanoipa isä (tai sinä, arvoisa ap) mitä sanoi ;D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat