Mitä tehdä kun ysiluokka ei vain suju.

Vierailija

Teini käy koulussa mutta ei tee siellä mitään. Ei tottele opettajia, ei tee tunnilla tehtäviä, ei osallistu epämieluisille tunneille.

Sanoo vain että ei sillä ole väliä, kun pääsee kuitenkin läpi ysiluokalta, eikä halua mihinkään jatko-opiskeluihin. Kun ilmoitan että kotona ei voi maleksia mitään tekemättä, sanoo että eiköhän hän jonkun paikan keksi.

Tällä hetkellä olen viittä vaille valmis laittamaan huostaanottoon.

Kommentit (5)

m39v

Sama juttu, muutettiin toiselle paikkakunnalle ja mikään ei kiinnostanut vittuakaan, päättötodistus6.9 , ammattikouluun metallille kun johonkin oli pakko mennä, sieltä armeijaan ja sen jälkeen olenkin ollut töissä, tavallisena duunarina, mutta ok talon saanut hankittua, autoja ja 1kpl pallinaamoja.

Vierailija

Sullahan on sitten asiat hyvin nykyään. Mun teinilläni on niin paha ahdistuneisuushäiriö että aika ajoin on täysin toimintakyvytön. Pääsisi sairaalaan osastojaksolle heti jos sen haluan sinne viedä.

Eli ei tässä ihan omin voimin taideta pärjätä. Teini vihaa yli kaiken kaikkia lääkkeitä, sanoi että mieluummin karkaa kotoa kuin ottaa lääkityksen.

ao

Vierailija

Mikä on ollut koulu ehdotus asiassa kun olet sinne ollut yhteydessä?! Koulullahan on tavaton määrä tukitoimia tarjolla, jos niistä ei ole mikään toiminut niin lastensuojeluilmoitus lienee ihan paikallaan.

Vierailija

Koulu on lyhentänyt päiviä ja tarjonnut kaikenlaista apua. Mikään ei kiinnosta. Ok, vapautukset ottaa kyllä mielellään vastaan mutta ei silti tee yhtään mitään niillä tunneilla joilla on koulussa.

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat