Anoppi sotkee meidän kotia!

Vierailija

Sis tulee kylään 1-3 kertaa viikossa ja joka ikinen kerta aiheuttaa älyttömän sotkun.
Ottaa joka kerta uuden mukin, lautasen ei voi samasta juoda.
levittää lapsen leluja ei korjaa paikoilleen leikin jälkeen.
Jättää roskia keittiön pöydälle, tiskipöydälle joka paikkaan. vierailun jälkeen on roska pussi täynnä kun siivoan. Tekee siis välillä täällä ruokaa omasta tahdosta ja keittiö on ku.. ei voi sanoin kuvailla! Majoneesia lattialla hillot pöydillä ja ei voi siivota!
Ja näitä voisin listat vieläkin en vaan nyt jaksa.
Viimeisin mistä mulla meni vähän hermo oli kun löysin verisen siteen vessasta. Ja meidän makuuhuone oli täynnä siteitä käyttämättömiä kyllä revitty aiku pitkin poikin!? mitä hemmettiä suurin ja sanoin Voisitko kiltti viedän tuon verisen siteen roskiin ja vastaus: Ai sinnekö se jäi... lisään vielä, että Ruona lautaset jää aina milloin minnekin sohvalle, kirjahyllyyn.

Kommentit (6)

Vierailija

no ei ole provo. anoppi on ainakin masentunut ja syö siihen kyllä lääkkeitä. Hänen oma koti on ollut kaatopaikka jo monta kymmentä vuotta. Mies kun asiasta hänelle sanoo, että vois siivota jälkiään niin vastaa, että kuinka hän on ollut ruokaa tekemässä, leikkimässä lapsen kanssa jne. On vaan yrittänyt auttaa sanoo ja siteet oli kuulemama lapsi levitellyt ei vaan niitäkään viitsinyt sitten siivota. Mies ei ole sottapytty. t ap

Vierailija

Se ainakin on ihan normaalia, että ottaa uudet astiat joka kerta jos käy vierailulla 1-3 krt/vko. Pistää epäilemään, onko kaikenlainen epäsiisteys normaalia teidän asunnossanne?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat