Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä hyvänä pidettyä hajua/hajuja et voi sietää?

Vierailija

Mä meinaan oksentaa jos joku syö piparminttupurkkaa! Toinen ällötys on Mynthonin Zip Mint, haisee hammastahnalle potenssiin 10. Jos joku noita mussuttaa, niin löyhkä kantautuu metrien päähän.

Muita? :D

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Kahvi syöpähoitojen jälkeen. Haisi niin kammottavalle, että voin todella huonosti ohittaessani kahvioita ostoskeskuksessa. Vastapäätä istuneen kahvi sai minut melkein oksentamaan. Sipuli oli toinen ongelmatapaus.

En juo kahvia, mutta yleensä kahvi tuoksuu mielestäni hyvältä ja pidän sipulin mausta.

Toisten hengityksessä kahvi haisee metvurstilta, mutta näin on aina ollut. :D

Ikkunat auki!!!!!

Tuo kahvin haju on tosiaan jännä juttu. Juon päivittäin kahvia ja se tuoksuu hyvältä, mutta kun kahvinjuonnin jälkeen käyn vähän muualla (töissä toisessa työhuoneessa tai kotona ulkona vaikka pyykkien/roskieviennin takia), niin palatessa työhuone tai koti HAISEE aivan kauhealta! Miksi ihmeessä kahvi saa hengitykseni ja sitä myötä huoneilman haisemaan niin pahalta? Mistä ihmeestä se LÖYHKÄ oikein johtuu?

Vierailija

Popcornin tuoksu on inhottava. Se rasvan haju, joka leijailee elokuvateattereissa ja sirkuksessa. Ja tietty kotona, jos joku poksuttaa poppareita.

Vierailija

Lancomen Hypnose. Ikävää siksi, että muutamakin hyvä ystäväni käyttää sitä enkä kehtaa sanoa, että mielestäni se on kamala tuoksu. Sillä lailla keinotekoisen hajuinen kuin yleensä vain teinien suosimat tuoksut on.

Vierailija

Minullekin tuli mieleen laventeli ja olin jo tohkeissani tulossa kirjoittamaan sen. En ole vielä törmännyt kehenkään muuhun, joka ei tykkäisi laventelista.

Vierailija

Rive Gauche -parfyymi haisee mielestäni oksennukselta ja myrkyltä. Jotkut teolliset keksit, kuten Carneval, haisevat myös pahalta, vähän kuin kananrasvalta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat