Tylsin paikka, missä olette käyneet?

Vierailija

Mikä on tylsin suomalainen tai ulkomaalainen paikka, missä olette käyneet ja miksi?

Sivut

Kommentit (58)

Vierailija

Seinäjoki oli vielä tylsempi ja ankeampi kuin minulle oli kerrottu. Parasta Seinäjoella on asemakuulutus etelään lähtevästä junasta.

Vierailija

Kajaani oli aika tylsän oloinen paikka, masentuneen näköinen kylä. Ulkomailla Varsova oli sekä tylsä, että vähän pelottava, tosin siitä on kauan kun kävin siellä, en kaipaa sinne uudelleen.

Vierailija

Joidenkin mielestä pikkuinen Kaskinen on idyllinen paikka. Minusta se oli kuin neutronipommin jäljiltä, autio ja kuolleen hiljainen.

Vierailija

Ex-appiukon koti. Ei kiinnostanut juuri yhtään katsella palmua, samaa palmua vähän toisesta kulmasta, uima-allasta, varjoa uima-altaalla, lehteä jota luki rantatuolissa, itse tuolia, toista palmua, rantaa, jotain random krääsäpuljua eikä mitään mitä nyt esiintyikään niissä lopuissa 481 lomareissukuvassa joita meille pakkonäytätti. Kiinnostus kun valitettavasti loppuu viimeistään 25. kuvan kieppeillä. Koskee muuten kaikkia kuvia ikinä mistään (vinkkinä muillekin).

Vierailija

Koko suomen bönde. Ei mitään elämää, kaikki ihmiset tuntuivat äärimmäisen yksinkertaisilta eikä niitä kiinnostanut mikään. Mitään ei tapahtunut missään.

Vierailija

Slovakian Bratislava. Kävin siellä päiväreissulla vuonna 2012 ja paikalliset loistivat poissaolollaan ja vaikka oli lauantai (ei kirkkopyhä), niin mitään ei tapahtunut missään. Ihmiset löysin sitten ostarin ruokakaupasta. En ikinä enää aio matkustaa Bratislavaan enkä suosittele paikkaa kenellekään. Törmäsin myöhemmin Bratislavassa asuviin vaihtareihin jotka suorastaan katuivat kohdettaan, eli ei pidempi oleskelu tehnyt asiasta sen hääppöisempää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat