Vierailija
  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (5)

Vierailija

Tekosyy? Tekosyy siis näyttää siltä kuin näytän Luojan luomana, ja olla menemättä kirurgisiin operaatioihin näyttääkseni ihan muulta (kuten tuo mies on tehnyt)? Ei siihen mitään erityistä syytä tarvita että näyttää siltä miltä näyttää.

Vierailija

Mikäs ihme se on, että oikein nätistä ja pajunvitsamaisesta nuoresta miehestä saa leikkelemällä ja hormonoimalla oikein nätin ja pajunvitsamaisen tytön näköisen?

Sinun ja monen muun iloksi ja harhauttamiseksi tuohon väliin on pantu kuvia, joissa hirveästi lihonut, risuparran ja sotkuisen tukan kasvattanut mies pullistelee poskiaan, irvistelee ja työntää naamaansa kameraan sieraimet edellä. Katso lähtökohtaa ja lopputulosta äläkä tyypillistä amerikkalaisen sensaatiohakuisella tavalla rakenneltua valheellista "välivaihetta".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mistä tuostakin tietää kumpi on ennen ja kumpi jälkeen kuva?

Nätistä tytöstä saa tehtyä aika helposti ruman miehen, kun liimaa partaa ja karvaa ja tekee sotkuisen pälvikaljutukan ja mutristelee naamaansa.

Vierailija

Ajattelin ensin että tyypin täytyy olla kasvoistakin todella leikelty, mutta nuoruuden kuvia katsomalla huomaa että hän oli alun perinkin kasvoiltaan "kaunis poika", vaikka ylipaino ja parta rumensivat. Eli ihan eri asia kuin muuttua oikeasti rumasta miehestä nätiksi naiseksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla