Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hallitus haluaa suojella talousrikollisia!

Vierailija

Suomen hallitus haluaa suojella miljonääririkollisten veronkiertoa ns. armahduslailla jota ollaan pikapikaa ajamassa läpi nyt ennen kuin parin vuoden päästä eurooppalaisten valtioiden välillä astuu voimaan automaattinen tietojenvaihto jolla veronkiertäjät saataisiin kiinni.

Eduskunnan lakivaliokunnassa ja perustuslakivaliokunnassa asiantuntijat ovat tyrmänneet koko esitellyn armahduslain järjettömänä. Miten kukaan voi enää väittää, että Sipilä, Stubb ja Soini ajaisivat suomalaisten etua? On selvää, että haluavat vain suojella rikkaita talousrikollisia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102120539667_uu.shtml

Kommentit (5)

Vierailija

No odottiko joku jotain muuta umpiporvarihallitukselta? Kokoomus ja puolet kepustakin on ajanut tuota jo pitkään, nyt vaan persut vielä vahvistuksena. Nyt saavat äänestäjät mitä tilasivat.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ettei vain miljonääri-Sipilällä olisi oma lehmä ojassa?

Oma ja lähipiirinsä sekä sidosryhmiensä lehmät samassa läjässä. Ei ole Sipilä vieläkään antanut kunnollista selvitystä omaisuudestaan.

Vierailija

Melkoisessa mafiavaltiossa elämme. Toivottavasti ne Keskustan, Kokoomuksen ja PS:n ehdokkaita äänestäneet ei-miljonäärit ovat tyytyväisiä tähän tuhoon jonka aiheuttavat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat