Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ostatteko kirpparilta leluja yms lahjaksi lapsille?

Vierailija

Muuton vuoksi ihan hirveesti tavaraa mm leluja menossa kirpparille. Ostaako näin ennen joulua ihmiset niitä lahjaksi kirpparilta tai muuten vaan ennen joulua? Joulun jälkeen monilla on varmaan lelukiintiö täynnä ettei heti tammikuussa ehkä mene lelut kaupaksi kirpparilla.

Kommentit (5)

Vierailija

Ostan omalle jos on hyväkuntoisia leluja, kirjoja tms. Kummilapsille tai muille vieraille en ostaisi. Oma tytär sai esim viimevuonna joululahjaksi tutulta ostetun muumitalon kalusteineen. Tänävuonna saa mummilta lasten tietokoneen, kun ostivat aikoinaan jostain kirpparilta mutta tyttäreni oli niin pieni ettei olisi ymmärtänyt. Olisivat antaneet jo nyt syksyllä ihan muutenvaan mutta käskin laittaa pakettiin :D

Vierailija

Hyväkuntoisia leluja ostan esim. joulukalenterin täytteeksi lapsilleni. Käytettyä en osta lahjaksi, en omille enkä muille. Jos et ole kipeästi rahantarpeessa niin vähävaraiset perheet varmasti haluaisivat lelunne. Meillä paikallinen lions club järjesti käytettyjen lelujen keräyksen ja minä luovutin sinne lasteni leluja annettavaksi vähempiosaisille tälleen joulunaikaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat