Vierailija

Kuinka kauan myyntiin meni aikaa?
Mitä teitte myynnin aikana nopeuttaaksenne myyntiä?
Kuinka monta kävijää/perhettä näytöillä kävi ennen kuin kaupat synyivät?

Kommentit (5)

Vierailija

Myyntiin meni 2 kuukautta. Näistä viimeinen 1,5 viikkoa ostajan kanssa neuvotteluun.

En mitään erityistä tehnyt. Tiesin joka tapauksessa muuttavani tästä asunnosta pois, joten tyhjensin sitä jo aika paljon. Se saattoi auttaa, kun kaikki näkyi paremmin. 

Ostajapariskunta taisi olla toinen, joka katsomaan tuli. Niin tai siis ekalla näytöllä kävi tietysti normaali määrä uteliaita kyläläisiä ja naapureita, mutta toinen oikeasti asuntoa etsivä pariskunta.

Vierailija

1 vuosi, kavereilla Lahdessa. Hintaa tiputettiin 2 kertaa. Meni sit yksityisnäytössä, ei oikein ollut katsojia yleisnäytöissä.. Korjasivat pikkuvikoja, listoja yms. 

1,5 kk kavereilla Helsingissä. Meni yleisnäytössä. Ostaja kävi yleisnäytössä ja sit uudelleen.yksityisnäyttely. 

Sijainti, sijainti, sijainti

Vierailija

Parissa kuukaudessa meni. Taisi olla toinen vakampi katsoja, ekalle ei haluttu myydä kun vaikutti siltä että sen kanssa tulee hankaluuksia myöhemmin. Ihan maaseudulla oleva OKT.

Vierailija

Ekalla näytöllä, 20 katsojaa, vanha omakotitalo pikku kylällä. Talo oli todella siisti ja puhdas, uunit oli lämmitetty, minun mielestä talosta huokui puhdas ja lämmin tunnelma. Hinta oli kohdallaan.

Vierailija

Vastaan talon ostajan näkökulmasta. Ostimme tämän ensimmäisellä näytöllä, eli myynnissä vajaa viikko. Erittäin hyvä sijainti ja arvokas alue (Pääkaupunkiseutu), mutta hinta halpa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat