Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten 70-luvulla hiuksista saatiin niin muhkeat?

Vierailija

Haluaisin sellaisen 70-luku tyylisen kampauksen, missä hiuksissa on sellainen muhkea "pallo". Miten ihmeessä sellainen tehdään?

Kommentit (6)

Vierailija

Se "pallo" on 1960-luvun tyyliä. 1970-luvulla pidettiin pitkiä suoria hippihiuksia. Olen elänyt molemmat aikakaudet (olen siis dinosaurus). Mutta joo, rankalla tupeerauksella se pallo syntyi, ja sitten tosiaan noin pullollinen hiuslakkaa kiinnitykseksi.

Vierailija

70-luvulla mitään palloja ollut, vaan pitkät luonnolliset hiukset tai sitten sellainen Bowiemainen kerrostettu leikkaus. 70-luvun lopulla tuli sitten punkkarit ja pystytukka.

60-luvulla noita pallokampauksia oli: tupeeraus ja sitten kilo lakkaa. Oikea mehiläispesä tehtiin hieman likaisiin hiuksiin ja sitä pidettiin viikkokausia. Tupeeraus tehtiin tiheällä kammalla. 60-luvun lopulla tuli sitten hippimuoti ja luonnollisempi look, mutta ne jotka eivät hippijutuista välittäneet, ostivat peruukin, johon väsättiin papiljoteilla kampauksia. Peruukkivillitys jatkui pitkälle 70-lukua.

80-luvulla hiukset olivat myös muhkeat, mutta silloin niitä permanentattiin ja sitten kevyesti tupeerattiin ja kilo geeliä, lakkaa ja muotovaahtoa.

t: toinen dinosaurus

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat