Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lukiossa alkoi kiusaaminen

Vierailija

Tyttäreni aloitti lukion uudella paikkakunnalla. Muutimme siis yläasteen ja lukion välissä töiden perässä uuteen kaupunkiin. 

Nyt on ilmennyt, että tyttöä kiusaa porukka (3 tyttöä plus myötäilijät) aivan systemaattisesti. Levittävät perättömiä huhuja niin somessa kuin suusanallisesti koulussa, eivät tervehdi, naureskelevat avoimesti, kun tytär yrittää ottaa johonkuhun kontaktia jne. 

Tytär ei pysty mitenkään ymmärtämään tätä. Hän on yrittänyt puhua kiusaajien kanssa tuloksetta, missä vika. Kiusaamista ei ole koskaan aiemmin esiintynyt hänen kohdallaan eikä muidenkaan lapsiemme. 

Tosi outoa, että lukiossa voi tällaista tapahtua. Tilanne on äitynyt niin pahaksi kuitenkin, että jotain on tehtävä. Mutta mitä?

Onko ollut vastaavaa jossain perheessä ja jos on, niin miten olette lähteneet selvittämään asiaa. 

Kommentit (4)

Vierailija

Niin, kuulostaa tutulta hommalta. Ymmärrän tasan miltä tytöstäsi tuntuu, mutta en osaa auttaa. Viimeksi illalla itkeskelin ihan hiljaa yksinäni asioita mitä minusta on puhuttu, jotka ei ole totta.

Olisi helppo sanoa, että älä mene nettiin, niin se loppuu, mutta ei se lopu. Se jatkuu vaikka niille ei vastaa.

Vierailija

Lukiota on muuten todella helppo vaihtaa. Joten kannattaa siis vaihtaa mieluummin kun viettää 3 vuotta typerysten kanssa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat