Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Matt Damonilta loppui ketsuppi ja sitten hän dippaili mikroaaltoperunoitaan lääkkeeseen. Mikä lääke oli kyseessä?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Oliko se hyvä elokuva, kannattaako mennä katsomaan?

Luin jostain et sillä oli haava joka tulehtu, joten olisko jotain antibioottia?

Vierailija

Kakkoselle, oli ainakin omaan makuuni oikein hyvä elokuva. Yllättävän hauska ja elämänmyönteinen mutta silti pyrki olemaan myös uskottava. Asioita tapahtui aika vauhdilla mikä oli myös hyvä asia, mutta varsinkin elokuvan alkupuolella olisin ehkä kaivannut sellaista kohtausta missä oikeasti tuntuisi sellainen ahdistavuus, että miltä tuntuu olla yksin jollain vieraalla planeetalla. Tuota ei oikein kerinnyt tulla koska pelastysyritys lähti käyntiin aikalailla heti. Erinomainen elokuva silti, suosittelen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Taas tämmöstä narkkikamaa tarjotaan muka 'viihteenä'. On tainnut lääketeollisuuden rahoja kilahtaa elokuvayhtiön rahamasseihin?

Vierailija

Matt Damon on keharin näköinen. Olisivat valkanneet jonkun muun, vai pitääkö sen olla tuollainen pallipärstä sympatiamielessä, liian komea mies ei voi olla yksin Marsissa?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tiesittekös että Matt Damin on neljännes suomalainen?

So what? Vanessa Williams on 12% suomalainen. Pitaakohan kaikki muut maat nain tarkkaa kirjanpitoa siita kenessa on heikalaista verta?

Vierailija

Mä tykkään Matt Damonin rooleista. Se on sellainen arkisankari tyyppi. Onneksi sitä ei ollut Bruce Willis pelastamassa mahtipontisesti.

Tämä leffa on erinomainen sellaisille ihmisille, jotka ovat koko ikänsä odottaneet, että NASA löytää ulkoavaruudesta jotain muuta kuin vesimolekyylejä. Samalla alkaen tiedostaa, että itse alkaa olla jo niin vanha ettei sellaista päivää ehkä oman eliniän aikana ehdi tulla.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Ihana leffa. Kävin katsomassa just. Matt oli hyvä roolissaan ja muutkin rooleissaan vakuuttavia. Tykkäsin!

Mäkin tykkäsin vrt. Napapiiri tai Kätilö

Vierailija

Mua kyllä häiritsi siinä leffassa ihan liikaa se, kuinka superfyysikkomatemaatikon kiertoratakiihdytysidea esitellään ainutlaatuisen nerokkaana ideana, kun kyseessä on kuitenkin varmaan astrofysiikan ensimmäisellä kurssilla opetettava perusjuttu jota käytetään jatkuvasti luotainten kanssa.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat