Vierailija

Miten kuolisit?

Sivut

Kommentit (152)

Vierailija

Irtomakeiseen ilmeisesti tukehtuisin (?). Ellei nettikauppaa lasketa, jolloin sokeutuisin  kai luomiväristä ja kaatuisin sokeana sillalta ja hukkuisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jätän kirjan lattialle luettuani ja liukastun siihen käveltyäni päältä epähuomiossa. Isken pääni ikkunalautaan ja kuolen aivoverenvuotoon. Päädyn Iltasanomien lööppiin: "Traaginen kuolema lähiössä! Ethän tee näitä kolmea virhettä".

Vierailija

Ostin loppuviikon ruuat perheelle. En ainakaan kompastunut hämärissä portaisiin kun roudasin piimäpurkkeja autosta sisään. En saanut slaagia kuullessani ostosten loppusumman. En lyönyt päätäni jääkaapin avoinna olevaan oveen tyhjentäessä kassia. Hermoromahduksen saatan saada kun koululaisen leivän leikkaamisen jäljiltä koko keittiö on täynnä muruja. Luultavammin haudon itsemurhaa jos mies syö kaikki suklaat.

Vierailija

Vissiin työntäisin ripsiväripuikon silmästä aivoihin saakka. Tai kulmakynän. Terkut Anttilan kassaneidille, jolle sekoilin kaikkea tänään.

Vierailija

Ostin kengät, jotka ilmeisesti osoittautuvat liian pieniksi ja jumittuvat jalkoihini, jotka menevät kuolioon. Sen seurauksena saan verenmyrkytyksen johon kuolen. Ah miten karmea kohtalo. :(

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat