Mikä on oudoin väärään numeroon lähetetty viesti jonka olette saaneet?

Vierailija

:)

Sivut

Kommentit (43)

Vierailija

Mä sain joskus väärään numeroon pokailuviestin. Oli tarkoitettu etunimikaimalle täysin eri kaupungissa. Seuraavana päivänä viestin lähettäjä oli merkattu kaverin kaverin kanssa suhteeseen fabossa :D Oli niin harvinainen nimi, ettei kyseessä voinut olla kuin sama tyyppi. Aikamoinen sattuma.

Vierailija

Entiseen numeroon tuli aina silloin tällöin viestejä joltain teinitytöltä joka kuvitteli viestittäneensä kaverilleen. Aika moneen kertaan sille viestittelin, että tuli (taas) väärään numeroon mutta viestit jatkui niin kauan kunnes vaihdoin numeroa. Mm. synttärionnitteluviestiä ja "saanko lainata sitä sun sinistä juhlamekkoa?"-viestiä muistan pukanneen.

Vierailija

Deittipyyntöjä, kaveriviestejä tuntomattomilta

sekä eräs meillä töissä ollut mies kieltäytyi jonkun naisen deitti(pano)pyynnöstä, joka oli ainoa jolle näistä vastasin: että en muista sinua deiteille pyytäneenikään.

Oli hieman nolona seuraavana päivänä töissä.

Vierailija

Tekstiviestiä ei ole koskaan tullut, mutta sain sähköpostiin viestin jostain myytävästä hevosesta. Ymmärsin että joku oli kysellyt ja omistaja kertoillut lisää tai jotakin. En muista enää tarkkaan.

Vierailija

Pari vuotta sitten tuli viesti, jossa luki suurinpiirtein vain, että "homo". Katsoin numeron numerotiedustelusta ja se oli selkeästi jonkun keskenkasvuisen pikkupojan numero. Kohta perään tuli viesti, että "anteeksi, viestin piti mennä toiseen numeroon". Laitoin takaisin viestin, että haluaako viestittelijä puhua kanssani tästä homo -asiasta? "En halua, anteeksi" viesti tuli takaisin ja vastasin siihen, että älä enää laita tuollaisia viestejä kenellekään. Vastaus tuli nopeasti "en laita.". Olen kolmen koululaisen äiti ja jos vastaus olisi ollut erilainen, niin olisin saattanut jututtaa poikaa hetken. :)

Vierailija

Lähettelin harvakseltaan muutamia viestejä opiskelukaverilleni, oltiin jo molemmat työelämässä. En edes ihmetellyt, kun ei koskaan vastannut. Sitten kerran tuli kimpaantunut viesti takaisin "Tämä on XX terveyskeskuksen kännykkä": 

Vierailija

Kerran tuli oikein kaunis osanottoviesti jonkun kuoleman johdosta. Vastasin siihen nätisti että valitettavasti tuli väärään numeroon, sain vielä kohteliaan kiitosviestinkin. Ihan vasta tuli jonkun vieraan tyypin lähtötsekkaus finskin lennolle. Olisikohan  sillä päässyt kyytiin;-)

Vierailija

Puhelimeeni tuli kuva tuntemattomasta mustaihoisesta miehestä, jolla oli haavaside nenän sivussa ja selostus, ettei hän voi sen takia tulla tänään töihin.

Miespuolinen kaveri sai sijoitusasuntonsa vuokralaiselta (joka on myös mies) vahingossa viestin "Tekee mieli munaa!"

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat