Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokonaisina pakastettuja puna ja mustaviinimarjoja, mitä tekisin niistä?

Vierailija
23.01.2006 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varsinkin mustaherukoista tulee ihanaa! Kunnolla laita sokeria ja tarjoile maidon kanssa NAM!

Vierailija
2/5 |
23.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein mehuksi suurimman osan, vähän jäi kokon. Nyt poika syö paljaaltaan punaisia marjoja. Saa vitamiineja!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisääkin vinkkejä saa laittaa, olin loppukesästä viimeisilläni raskaana ja tungin kaiki marjat suoraan pakkaseen, joten niitä riittää jonkunverran.

Vierailija
4/5 |
23.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispipuuro eli vatkattu marjapuuro



4 annosta





1 l vettä

2 dl puolukoita

1-1,5 dl sokeria

1,5 dl mannasuurimoita



Laita kattilaan vesi ja puolukat. Anna kiehua noin 5 min. Lisää sokeri ja vatkaa joukkoon mannasuurimot. Anna kiehua noin 10 min tai kunnes puuro on tarpeeksi sakeaa.

Jäähdytä puuro ja vatkaa se esim. sähkövatkaimella tai yleiskoneessa kuohkeaksi. Nauti kylmän maidon kera.



Vinkki: Jos haluat tasaista puuroa, keitä puolukoita noin 10-15 min ja siivilöi liemi.



















Vierailija
5/5 |
23.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samoin voi laittaa salaatteihin tai raasteisiin. Esim. punakaali/banaani/mustaviinimarja-raaste on hyvää. Punainen viinimarja käy vaikkapa porkkanaraasteeseen.