Lue keskustelun säännöt.
Mitä " rehuja" soppajuureksiksi?
13.01.2006 |
Olen aina käyttänyt valmispusseja ja nyt ajattelin ryhdistäytyä. Mitä siis kaikkea laitetaan soppajuureksiksi?
Porkkanaa
Lanttua?
Mitä muuta?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
porkkanaa, lanttua, paprikaa, sipulia, perunaa, palsternakkaa, valkosipulia... Siis ihan mikä vaan käy! vaihtelet vaan välillä aineita ettei kaikki ruoka maistu aina samalta :-D
Kesäkurpitsa menee vähän mössöksi, samoin kukkakaali ja parsakaali. Jos mössöys ei haittaa, niin siitä vaan sitten niitäkin. Kotimaista kaalia käytän kun sitä saa, kaalikeitto/ -pata, nam!
Vaihtelevasti lihaa tai kanaa mukaan, kalasoppaan käytän vähän perinteisempiä ja vähän vähemmän; perunaa, porkkanaa ja sipulia esim.