Epäilen, ettei tämä selviä ku syömällä, mutta kysynpä kuitenkin.
Reilu viiden kilon kinkku oli sulamassa jääkaapissa 4päivää. Sen jälkeen 12h huoneenlämmössä. Paistettiin se 100asteessa n.6h. Se vähä mitä tossa maistettiin, oli mielestäni hyvää. Kyseessä luuton harmaasuolattu kinkku. Onko ihan normaalia, että ko kinkku on sisältä keskeltä ihan harmaa, siis mielestäni todella tumman harmaa? Onko suolat mahdollisesti valunut sinne, vai olenko pilannut ton jotenkin muuten. Sisälämpötila oli pois ottaessa 73astetta. Mietin tässä vaan, että uskaltaako tuota lainkaan syödä. Moista kinkkua ei ole ennen ollut, siis harmaasuolattua, niin en tiedä millanen se kuuluu olla valmiina. Vois kyllä kuvitella, että on sitte tasasen harmaa, eikä vaan keskeltä. Ja niin kuin sanoin, todella tumman harmaa.
Kommentit (3)
isompi kinkku oli yli 12 h ja kovemmissa asteissa ja olis saanut lla kauemmin, teillähän on kinkku ihan raaka, onneksi asian ehtii korjaamaan.
Ainakaan liian kylmä ei ollu sisältä uuniin laittaessa, pikemminkin liian lämmin =/
ainakin 80, muuten raaka.