Käyttäisitkö sinä sipuleita, jotka on ostettu kaupasta elokuun lopussa?
Kommentit (7)
Maakellarissa menis vissiin vuoden. :)
ap
Meinaatko, että kauppaan tulee tuoreita sipuleita pitkin talvea?
Säilytä aina siinä lämpötilassa, missä se säilytetään kaupassakin, kun ostat sen...
Ostatko sipulisi kaupassa kylmähyllyköstä ? Kaikenlaisia uusavuttomia sitä onkin...puuh....
Säilytä aina siinä lämpötilassa, missä se säilytetään kaupassakin, kun ostat sen...
Ostatko sipulisi kaupassa kylmähyllyköstä ? Kaikenlaisia uusavuttomia sitä onkin...puuh....
niinkuin kaupassakin on?
kai sä säilytät karjalanpiirakkasi ja kananmunasikin lämpimässä...
Säilytä aina siinä lämpötilassa, missä se säilytetään kaupassakin, kun ostat sen...
Ostatko sipulisi kaupassa kylmähyllyköstä ? Kaikenlaisia uusavuttomia sitä onkin...puuh....
niinkuin kaupassakin on?
Ja en niitä edes ostais, jos lämpimässä säilytetty.
ohis
Neuvo säilyttää ruoka siinä lämpötilassa, missä ne kaupassakin on, on hyvä. Paitsi tietysti avatut ketsupit sun muut jääkaapissa...
Mä käytän usein vielä huhtikuussa sipuleita, jotka on nostettu maasta elokuussa tai syyskuussa. Ja säilytetty ihan kotona huoneenlämmössä.
Sipulin kuivaamisen ideahan on juuri se, että se säilyy. Tosiaan, jos alkaa vihreää versoa kasvattamaan, tai on mennyt pehmeäksi, niin sitten ei pidä käyttää, muuten voi käyttää.