Lue keskustelun säännöt.
TULEEKO BROILERIN KOIVET ALLE TUNNISSA VALMIIKSI SAVUSTUSPUSSISSA?
19.09.2012 |
Kun pussissa on ohje että eka paistetaan 250 asteessa 15 min ja sitten 40 min 175-200 asteessa.
Tuleeko ne koivet varmasti kypsäksi ettei ole raakoja kun avaan pussin? Vai pitäisikö paistaa kauemmin kuin ohjeessa sanotaan?
Kommentit (8)
Annoin olla vähän päälle tunnin varmuuden vuoksi!
Kiitos kaikille suuresta avusta!
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoin olla vähän päälle tunnin varmuuden vuoksi!
Kiitos kaikille suuresta avusta!
ap
Annoin olla vähän päälle tunnin varmuuden vuoksi!
Kiitos kaikille suuresta avusta!
ap
kiva kun tulit kertomaan, minä mietiskelin asiaa, mutta en sitten vastannut, kun ei kokemusta ollut just kanankoivista:)
EN TIEDÄ TULEEKO, MUTTA CAPS LOCKIN KÄYTTÖ ÄRSYTTÄÄ AIVAN JUMALATTOMASTI!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oliskohan ne valmiita vielä vai ei? APUA!!!!