Muita Habitare-kävijöitä?

Vierailija

Oli paljon kaikenlaista, mutta huonekalut ja sisstukset olivat mielestäni vaisumpia kuin aiempina vuosina.

Kommentit (12)

Vierailija

Tylsää pääsääntöisesti, ainoastaan joidenkin opiskelijoiden ideat olivat kiinnostavia. En ois mennyt ilman ilmaislippua. Metrilakujen voimalla...

Vierailija

varsinkin jos vertaa takavuosien messuihin. Lamako näkyy vai mikä, mutta apaattista oli niin myyjä- kuin messuvieraspuolellakin.Itse tein suunniteltuja tiedusteluja ja valaistukseen liittyviä suunniteltuja hankintoja. Kun muuten vain vaeltelin siellä, ei oikein mikään erityisesti painunut mieleen. Vähän kuin olisi ollut huonekalukaupassa.

Vierailija

Hukkaan eni sekin aika. Ei siis MITÄÄN uutta, ei mitään innovatiivistä. Enemmän olis saanut irti jos saman ajan olis vaikka IKEAssa viettänyt :(. Ihan oikeesti tääkö oli Suomen suurin sisustustapahtuma?!?

Vierailija

Ne tekee mittojen mukaan keittiöitä ja muutakin. Meille on tulossa keittiöremontti vanhaan taloon, joten se oli hyvä löytö. Osasto oli muutenkin hienosti tehty.

Vierailija

Just eilen illalla haukuin messut tylsiksi, mutta mua pidettiin sitruunanaamaisena junttina koska en keskustellut näytteilleasettajien kanssa.Mutta hyvä etten ole ainoa mielipiteeni kanssa, paskat messut, tulihan nähtyä, onneks en maksanut mitään, tais olla eka ja vika kerta. aamen.

Vierailija

En vaan muistanut heti nimeä. Kävin nyt nettisivuilla katsomassa ja siellä oli kuvia osastostakin eli sama on, siis Groov.keittiöremonttia alkava

Vierailija

pajon kivaakin, mutta paljon samaa, mitä on jokaisena vuonna.

Uutta ehkä kaivattaisiin enemmän.

Antiikkiosasto on oikeasti kirpputori. Ihan kauheeta kamaa pääsääntöisesti.

Vierailija

Olen työn puolesta joutunut käymään muutamia kertoja, onneksi en enää. Viimeksi olin kai kaksi vuotta sitten ja aivan turhat ja tylsät messut. En ikinä menisi sinne vapaa-ajallani.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat