Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten MUFFINEISTA saa kuohkeita ?

Vierailija
29.08.2012 |

Kun aina lässähtävät :(

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

niissä on eroja. Lisäksi vinkkinä sanoisin, että laita ihan pikkuisen suolaa taikinaa, mainitaan sitä reseptissä tai ei.

Vierailija
2/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja silloin kuohkeus nimenomaan kärsii



Eli kunnollinen vatkaus voille ja sokerille (voissa on muuten jo suolaa) huoneenlämpöiset kananmunat yksitellen taikinaan hyvin vatkaten

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos laittaa pelkään paperiin niin leviävät ja kuohkeus katoaa.



Eli paperit vuoan sisään ja voila!

Vierailija
4/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

leviää paperivuoissa



se taikina on löysää koska rasva on erottunut nesteestä



Kunnolla tehty taikina ei leviä

Vierailija
5/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

liian paljon nestettä tekee taikinasta sellaista höttöä. Monista resepteistä voi vähentää nestettä n. kolmanneksen ja rakenne vaan paranee.

Vierailija
6/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

muffinit sellaisella reseptillä, jossa mitään ei varsinaisesti vatkata, vaan kuivat aineet sekoitetaan esim. puulusikalla rasvaan, piimään (tai johonkin muuhun hapanmaitotuotteeseen) ja kananmuniin niin, että ainekset juuri ja juuri sekoittuvat - liiallinen vatkaaminen ja vaivaaminen pilaa muffinssitaikinan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi seitsemän