Onko täällä muita joille lihahyytelö on herkkua?
Kommentit (19)
Aivan ihanaa ja suht kevyttä. Ruislepää ja lihahyytelöä. nam.
Tai ihan sellaisenaan.
Mutta jos erehdyn ostamaan huonoa lihahyytelöä menee into syödä moneksi kuukaudeksi.
Aivan ihanaa ja suht kevyttä. Ruislepää ja lihahyytelöä. nam.
Tai ihan sellaisenaan.
ostan silloin tällöin Karjalan Lihajalosteen, on hyvää.
Meillä muut ei sitä syö.
Sian aivoja osa.
En syönyt edes sitä ennen kun tiesin alkuperän.
Oikeassa lihahyytelössä ei käytetä liivatetta vaan sorkista ja kavioista kypsennyksessä irtoavaa gelatiinia.
Ostin eilen suht pienestä ruokakaupasta Korpelan maalaishyytelöä ja kauhukseni vasta tänä iltana huomasin syötyäni että viim. käyttöpv oli mennyt jo viikko sitten eli 14.01.13. HALOOO!! Sen nyt vielä ymmärtäisin jos ois ollu päivän tai kahen vanhaa, mut viikon!? Kävin kyseisessä kaupassa ja kassaneiti pahoitteli tilannetta ja antoi rahat takaisin Huomenna kyllä varmasti menen myymäläpäällikön puheille! En nyt tässä niinkään itseäni murehdi vaan 28 vko ikäistä kohtu-vauvaani ja sitä jos käy niin huono tuuri että tulee ruokamyrkytys ja sen seurauksena jotain komplikaatioita!?! :,( Mikä olisi teidän mielestänne paras hyvitys tapahtuneelle? En mä tätä voi sormien läpi katsoa ja ajatella että voi upsis nou hätä! OTAA NIIN PATTIIN ja kauhee stressi päällä. PS. Ja jotenki niin ärsytti sen kassaneidinki huolettomuus vaikka sanoin että oon raskaana ja lueskelin eviran nettisivuja. Siellä oli maininta että riskiryhmään kuuluu mm. raskaana olevat ja imettäväiset naiset.
Onhan tuo ikävää, että myynnissä oli vanha tuote, mutta mielestäni vastuu on kuitenki sinulla katsoa mitä laitat suuhusi. Kauppa hyvitti tuotteen ja ehkä kauppias haluaa vielä tarjota jotain pientä lisähyvitystä pahoitteluna. Enempää et voi heiltä vaatia, olit raskaana tai et.
valmistin tänään lihahyydykettä lampaanlihasta. ja käytiin lsmpasn liivatetta hyydyttämiseen.
On herkkua, tuoreena. Se tosiaan vanhentuu nopeasti.
Tämä ketju ei näköjään ole vanhentunut 10 vuodessa.
Vierailija kirjoitti:
Mutta jos erehdyn ostamaan huonoa lihahyytelöä menee into syödä moneksi kuukaudeksi.
Niissä on tosiaan isoja eroja: toiset on kuin kumia söisi.
Vierailija kirjoitti:
Sian aivoja osa.
En syönyt edes sitä ennen kun tiesin alkuperän.
Oikeassa lihahyytelössä ei käytetä liivatetta vaan sorkista ja kavioista kypsennyksessä irtoavaa gelatiinia.
Tutkimusten mukaan tuo on oikeaa superfoodia. Parasta rakennusainetta soluille mitä luonnosta löytyy.
Tai kinkku, mutta en minä sitä kovin usein syö. Avattuna pilaantuu niin nopeasti, että pistäisi koko paketti syödä kerralla.