Miten pääsen harmituksen yli, kun kaveri palautti lainaamani vauvan juhlavaatteet pilalla?

Vierailija

Antakaa jotain ajatusmalleja, joilla pystyn sivuuttamaan asian ja unohtamaan koko jutun. Harmittaa vain vietävästi kellastuneet ja pilaantuneet vaatteet, krrh!!

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Jatkoa ajatellen: älä lainaa vauvan vaatteita jos oletat saavasi ne takaisin täysin käyttämättömän oloisena. Vauvat ovat vauvoja. He puklaavat - ihan juhlissakin ja vaikka olisi juhlavaatteet päällä.

Vierailija

Valkaista tai pesulassa jollain konstilla?Pahoitteliko ystäväsi tapahtunutta?Ymmärrän, että harmittaa nyt (ja miksi tapahtunut ei saisi harmittaa?) mutta varmaan ajan kanssa tunne lientyy. Onneksi ne ovat vain vaatteita. Olisiko teillä ollut niille vielä käyttöä?

Vierailija

Ei tuollaisesta vaan VOI sanoa hänelle, tuntisin itseni aivan pikkumaiseksi jos alkaisin nipottaa asiasta. Tosiasiassa on aivan julmetun paha mieli, nyt on uusi vauva ja asua ei tosiaan voi enää käyttää. Yritän ajatella, että nooo, ei se mitään, sattuuhan sitä.. vaikka vaikeaa on, kun vähän väliä ärsyttää.ap

Vierailija

Minä joko annan ne kokonaan pois tai sitten laitan jemmaan,en kavereille lainaisi todellakaan,varsinkaan juhlavaatteita tms erityistä.

Nytpä opit sinäkin ap sen asian.

Vierailija

Ajattele kuinka mukavaa on, kun vauvasi saa nyt aivan ajanmukaiset vaatteet ja erottuu kuvissa sisaruksestaan jo vaatteidenkin perusteella. Ja isompana hän ajattelee, että ihanaa, kun hän on saanut ihan oman juhla-asun, ettei aina ollut vain toisen vanhoja.Ja sitten mietit vielä, että kun katsot kahdenkymmenen vuoden päästä niitä valokuvia, niin mietitköhän silloin, että oli se niin kamalaa, kun piti uusiin vaatteisiin käyttää muutama kymppi.

Vierailija

Lainaus:

tuntisin itseni aivan pikkumaiseksi jos alkaisin nipottaa asiasta.


Tuollaisesta asiasta nipottaminen todellakin olisi pikkumaista.

Vierailija

Olet varmaan ihana ihminen, niin viisas ja avulias ja järkevä ja osasit ap:n aloitukseenkin niin rakentavasti vastata. oi että olet FIKSU!Sinullla se elämä rullaa raiteillaan!

Vierailija

on nyt tulossa toinen vauva, ja kun otin esikoiselta jääneet vaatteet esiin, niin aika monessa on kellastumia, ilmeisesti pukluista, eivät ole lähteneet pesussa. Vauvojen kanssa vaan käy niin. Siksi minäkään en ymmärrä sitä, miksi vauvan vaatteita lainaillaan - etenkin, kun vauvan vaatteita liikkuu kirppareilla niin paljon, että halvalla löytää sieltäkin, eikä sitten tarvitse suojella ja varjella niitä vaatteita ja yrittää estää vauvaa pulauttamasta rinnuksilleen.

Vierailija

Ihme porukkaa.Miksei ap:n ystävä puhdistuttanut niitä vaatteita PESULASSA, jossa ammattilainen saa ne puhtaiksi ja kauniiksi? Ja jos ei jostain syystä saisi niin pahoittelut + joku korvaus.Noinko te suhtaudutte muihinkin lainaamiinne vaatteisiin tai tavaroihin? Että jos likaiseksi menee tai rikki niin se on voivoi..

Vierailija

Lainaus:

Ihme porukkaa.Miksei ap:n ystävä puhdistuttanut niitä vaatteita PESULASSA, jossa ammattilainen saa ne puhtaiksi ja kauniiksi? Ja jos ei jostain syystä saisi niin pahoittelut + joku korvaus.Noinko te suhtaudutte muihinkin lainaamiinne vaatteisiin tai tavaroihin? Että jos likaiseksi menee tai rikki niin se on voivoi..
ei se nyt sinänsä ole ok. Mutta mitä JÄRKEÄ on yleensä lainata vaatteita, jos oletus on, että lopuksi niistä maksetaan pesulalle - se maksu voi olla melkein sama kuin uuden vaatteen hankinta? Eikö sitten olisi järkevää vaan pitää ne vaatteet itsellä tallessa, jolloin kaveri saisi halvemmalla vauvalleen vaatteet kirppikseltä?Siksi en itse haluakaan lainata keneltäkään mitään vaatteita. Yksi kaveri joskus tyrkytti lainaan kassillisen lastenvaatteita. Pidin ne pussissa ja palautin myöhemmin käyttämättömänä, jo senkin takia, etten varmaan olisi muistanut, mitkä kaikki vaatteet olivatkaan lainavaatteita. Vauvan vaatteet maksavat 0,50 euroa kirpputorilla, joten ei kauheasti nappaa lainata ja maksaa myöhemmin pesulaan isot summat puklutahrojen poistamisesta.Eli ap:n kaverin ei olisi alunperinkään pitänyt ottaa vaatteita lainaksi, kuten ei ap:nkään olisi pitänyt tarjota lainaan varsinkaan noin kallisarvoisia vaatteita. Tietysti ap:n kaverin olisi kohteliaisuussyistä pitänyt tarjoutua korvaamaan, ts. ostamaan uutena joku samantyylinen vaate (jonka ap voisi vaikka valita), mutta silloin ap:n olisi kohteliaisuussyistä pitänyt kieltäytyä ja todeta, ettei sille mitään voi, jos vauvat puklailevat.Eli hankala tilanne! Parempi mieluummin myydä käytetyt vaatteet kuin lainata ne. Itse olen säilyttänyt kaikki esikoiselta jääneet ja käytän niitä seuraavalla lapsella - sen jälkeen voin myydä tai lahjoittaa, jonka jälkeen on ihan sama, mitä niille tapahtuu.

Vierailija

vaatteet hyvälle ystävälleni. Oma vauvani ei pulauttanut lainkaan - kaikki vaatteet olivat todella hyväkuntoisia, en osannut suoraan sanoen edes varautua, että ne voisivat mennä pulautuksista pilalle.Siis oppia ikä kaikki, juu, mutta kyllähän se nyt kirpaisee 40 euron uudenkarhean juhla-asun kohdalla, kun palautuu virttyneenä, kellastuneena ja pilalla. En aio sanoa asiasta, yritän niellä pettymykseni, ja tarkalleen ottaen aloitukseni koski vain sitä miten pettymykseni käsittelen.terv ap

Vierailija

Voit hyvällä omalla tunnolla ostaa vaikka alesta vauvalle uusia vaatteita!

Kokeile vielä kloriitti (jos valkoinen vaate) sappisaippua ja muut tahranpoistoaineet. Jos on vaaleaa puuvillaa tai pellavaa, niin keittopese 95 asteessa valkopyykin seassa. Laita aurinkoon, aurinko valkaisee myös.

Itse en ikinä lainaa minulle tärkeitä vauvanvaatteita, olen melko tarkka vaatteiden kanssa, joten minuakin harmittaisi! Esikoisen jäljiltä on jotain tahraisia valkosia vaatteita,mpitää kokeilla vielä tuo keittopesu ja aurinko itsekin...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat