Miten Laasanen määrittelee ns. kiltin miehen??

Vierailija

Mun exäni mainosti kovasti olevansa se kiltti ja tavallinen mies jota kukaan nainen ei nykyisin halua. Seurustelun alkuaika olikin paljolti hänen itsesäälinsä kuuntelua ja sen kuuntelemista kuinka hän haukkui kaikki aiemmat nirsot ja itsekkäät tyttöystävänsä (käytti heistä nimitystä "akat"). Koska mies oli minua 12 vuotta vanhempi ja olin vielä teini-iän puolella niin en siinä vaiheessa vielä tajunnut ottaa jalkoja alleni ja paeta. Muutimme yhteen ja sen jälkeen alkoi sairaalloisen mustasukkainen kyttääminen. Mies vihasi kavereitani ja pakotti minut luopumaan harrastuksistani. Hänen mielestään meidän piti olla kaikki vapaa-aikamme kahdestaan, aina. Hän edelleen mainosti olevansa se kiltti ja mukava "tavallinen suomalaismies" joka ei saa riittävästi arvostusta. Sain haukut joka päivä niskoilleni.Lopulta lähdin ja sen jälkeen repesi. Mies vainosi minua KOLME KOKONAISTA VUOTTA. Uhkaili ensin itsemurhalla ja sen jälkeen minun tappamisellani. Jouduin ottamaan lähestymiskiellon mutta se vain pahensi asiaa hetkeksi. Nykyisin asun aivan eri puolella Suomea kuin hän, mutta hän on kuulemma edelleen sinkku. Ja vihaa naisia jotka ovat hänen mielestään kylmiä, kieroja ja itsekkäitä. Hän on edelleen se kiva ja kiltti suomalaismies, uhri, joka ei kelpaa kenellekään.

Sivut

Kommentit (217)

Vierailija

Tutustuttiin Suomi24:n kautta. Hän mainosti profiilissaan olevansa kiltti ja turvallinen suomalaismies.

Kolmen treffikerran jälkeen ois pitänyt alkaa puhua yhteenmuutosta. Lisäksi hän soitteli mulle eka treffien jälkeen lähes joka tunti, vielä yölläkin. Jos en heti vastannut puhelimeen niin hän tivasi että miksi? tai että kenen kanssa puhuin? tai et kuka oli häntä tärkeämpi juttukaveri etten voinut lopettaa puhelua ja tajuanko ollenkaan kuinka paljon se häntä loukkaa. Mä lopetin siinä vaiheessa tapailun ja sit alkoi myös vainoaminen. Sitä kesti yli puoli vuotta. Sairasta.

Vierailija

on eri asia olla kiltti ja miellyttämisenhaluinen. Kiltti oikeasti pitää ihmisistä ja haluaa heille hyvää, mutta ei omalla kustannuksellaan ja osaa sanoa myös ei, sekä kertoa omat mielipiteensä. Miellyttämisen haluinen ei välttämättä pidä kenestäkään ja tekee muille palveluksia vain saadakseen heidät pitämään itsestään huonon itsetuntonsa vuoksi, ja sisältä kiehuu vihasta, kun muut ei arvosta, vaikka on niin kiltti- kuitenkin se kiltteys on epäaitoa ja sen aistii. Jos miellyttämisenhaluinen kohottaa itsetuntoaan, niin hänestäkin aletaan pitää, eikä tarvitse olla kuin oma itsensä miettimättä liikoja sitä, mitä muut ajattelee. Been there, done that.

Vierailija

Ugh.On se kummallista että naiset eivät saisi esim. yliopistossa pariutua kurssikavereidensa kanssa vaan heidän pitäisi lähteä etsimään poikaystävää jostain amisten kiroilevien junttien joukosta.Sitten olisikin mukavaa päätyä suhteeseen jossa mies on jatkuvasti mustasukkainen naisen paremmasta koulutuksesta ja vähättelisi sitä kaikin tavoin. Harrastukset kotona rajoittuisivat ryyppäämiseen ja tietokonepeleihin.

Vierailija

ns. eliittimiehet (WTF...) haluavat pysyä sinkkuina, eli tekevät itsenäisiä valintoja elämänsä suhteen vaan ongelma on se että NAISET tekevät oman elämänsä suhteen valintoja. Aika hurjan sovinistinen on tuo Laasasen maailmankuva.

Vierailija

on kai syyttää muita omista epäonnistumisistaan. Kuitenkin pariutumisessa luonne yllättäen on melko tärkeällä sijalla, ja sitä voi kuka tahansa kehittää vaikkei olisikaan syntynyt miksikään miesmalliksi tai nhl- miljonääriksi.

Vierailija


on jo näitä ns. kilttejä duunarimiehiä jotka vähättelevät naisten korkeakoulutusta "höpöhöpö"-opinnoiksi. Kuka oikeasti jaksaisi kuunnella tuollaista kateellista vähättelyä päivästä toiseen omalta kumppaniltaan?

Vierailija

Lainaus:

Voihan sitä sanoa olevandsa mitä vaain. Miksi sekoitat asioita?
täydestä mainostaessaan itseään kiltiksi ja tavalliseksi tyypiksi joka ei kelpaa naisille. Laasanen kun ei pahemmin kyseenalaista miesten puheita.

Vierailija

joka todellakin vähätteli koko ajan koulutustani (tein gradua tuolloin). Hänen mielestään korkeakoulutus oli pelkkää paskantärkeilyä. Humanisteja, etenkään opettajia, hän ei voinut sietää ollenkaan.Hän oli luonteeltaan kiltti ja mukava, sellainen jonka kanssa kaikki tulivat toimeen sujuvasti. Parisuhteessa hän kuitenkin olisi ollut mahdoton kumppani. Pahoitin mieleni lukemattomia kertoja sen vuoksi että mies ei pitänyt korkeaa koulutustani missään arvossa.

Vierailija

eliittinaisten sinkkuus ongelmana kun samaan hengenvetoon Laasanen kertoo että eliittimiehet HALUAVAT PYSYÄ SINKKUINA?! No miksei siitä asiasta tehty sitä ongelmaa? Niin Laasasmaista taas kerran!

Vierailija

Lainaus:

eliittinaisten sinkkuus ongelmana kun samaan hengenvetoon Laasanen kertoo että eliittimiehet HALUAVAT PYSYÄ SINKKUINA?! No miksei siitä asiasta tehty sitä ongelmaa? Niin Laasasmaista taas kerran!


Vierailija

Mitkä vitun eliittimiehet? :D Keskenkasvuiset pellet, sanon minä. Oikeasti hyvät miehet menee todella nopeasti. Jäljelle jää kusipäät ja luuserit.

Vierailija

mitenkäs rumat, ylipainoiset ja syrjäytyneet naiset, jos vaikka joku näistä "kilteistä miehistä" heille kelpaisi, niin kelpaisiko nainen sille miehelle?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat