Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

"Peruuttamattomista varauksista veloitamme 150€/henkilö" Chez Dominique.

Vierailija
14.05.2012 |

Älytöntä egoilua! Jos kyseessä oikeasti pelkkä pöytävaraus niin ei siitä heille tappiota tule. Varmasti löytyy asiakkaita siihenkin pöytään, jonossa on väkeä.

Kommentit (35)

Vierailija
1/35 |
27.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuinka tarkat tiedot varauksen tehneistä henkilöistä otetaan varauksentekohetkellä (nimi, osoite, sos.tunnus, puhelin jne.), jotta myöhemmin osataan karhuta saatavat?

Vierailija
2/35 |
10.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan pakko kommentoida vaikka ketju onkin ikivanha. 
Kannattaa varmaan tarkistaa ravintolan sivuilta että mikä on illallisen hinta halvimmillaan. Halvin menu näyttäisi olevan tällä hetkellä 119€ per naama, eli jos kaksikin henkeä jättää perumatta, on se tappio aika paljo 150€:a isompi. Jos varausta ei peruta, ei kukaan varmaan tiedä siihen tilalle hankkia uusia asiakkaitakaan. Monissa fine dining paikoissa on kuitenkin vain ns. yksi kattaus. 

Yllätysmenukaan tuskin tarkoittaa edellisviikon sellereitä "tai muita kummallisia vihanneksia" kuten sitten vaikka porkkanoita.

Miksi ihmiset, jotka eivät mitään edes halua ymmärtää alkaat asiasta keskustelemaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/35 |
10.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruoka on tasoa: perunapyreeee (=perunamuusi) klöntti lautasella, sit jotain selleristä tai7ja palsternakasta,  joku kastike ja pieni pala lihaa... ihan oikeasti

Vierailija
4/35 |
10.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Just oli juttu, että esim. vappuna tosi monet jättävät tulematta ja kun silloin olisi tunkua ravintoloihin, niin menettäähän se ravintola tosi paljon rahaa, kun joutuu myymään ei oota ja sitten varauksen tehneet eivät edes peruuta varaustaan. Mun mielestä toi on ihan ok juttu.

Vierailija
5/35 |
10.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Cez Dominique ei ole mikään erityisen hyvä ravintola. Olen käynyt kerran. Paikka ei ole viihtyisä, ja kysymys ei ole siitä, että viihtyisin räkälöissä. Kysymys on teennäisestä tunnelmasta, yliarvostetusta ruoasta ja hengestä, jonka narsistinen omistaja ravintolaansa tuo. Hans Välimäki on aivan liian yliarvostettu tässä maassa. Lisäksi hänestä ei ole isäksi eikä sitoutumaan parisuhteeseen.

Chez Dominique ei ole lämminhenkinen paikka, vaikka varmaan halutessaan omistaja osaa Michelin-arvostelijalle esittää hurmaavaa.

Vierailija
6/35 |
10.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän ravintola ei ole fine dining-paikka vaan ihan tavallinen a la carte-ravintola. Olemme kuitenkin aika suosittuja, ja viikonloppuisin ei aina pöytää irtoa ilman varausta. Pikkujouluaikana ei viikollakaan.

Perumattomat varaukset tarkoittavat menetettyä rahaa. Joskus ollaan jouduttu kieltäytymään kahdeksan hengen varauksesta kun vapaita pöytiä on ollut vain yksi neljän hengen. Sitten kun h-hetkellä yksi neljän hengen seurue jättääkin ilmoittamatta saapumatta, ollaan tilanteessa jossa ravintolassa on kaksi tyhjää neljän hengen pöytää jotka yhdistämällä oltaisiin saatu tuo kahdeksan hengen seurue mahtumaan. Tällöin ollaan siis menetetty tuon neljän hengen porukan lisäksi kahdeksan hengen porukan rahat.

Ahneeltahan tämä kuulostaa, mutta miettikää nyt hyvät ihmiset että mikä siellä ravintolassa maksaa. Ruuan hinta koostuu raaka-aineista, tilavuokrasta, henkilökunnan palkoista (tarjoilijat, kokit, tiskarit sekä mahdolliset siivouspalvelut), veroista, sähkö- ja vesilaskuista, vakuutusmaksuista, anniskelu- ja musiikinkuuntelumaksuista jne. Tyhjät pöydät tarkoittavat tyhjäkäyntiä ravintolassa, jossa henkilökunnan on oltava esivalmisteltuine raaka-aineineen valmiina juuri Sinun käyntiäsi varten. Kun jätät saapumatta, kaikki nuo menevät hukkaan - tarvittava henkilökunnan määrä työvuoron aikana lasketaan pöytävarausten mukaan. Helposti pilaantuvia raaka-aineita hankitaan arvioimalla niiden tarve juurikin noiden pöytävarausten mukaan.

Ei se kuitenkaan ole niin isotöinen homma ottaa luuri käteen ja ilmoittaa ravintolaan esteestä. Vai onko?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/35 |
10.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hetkinen, mikä se siellä taskun pohjalla kilisee? Euro, eurohan riittää! Euron juusto Mäkistä!!!

Vierailija
8/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

arvata, Hans Valimaki, ma inhosin sen uskomattoman tonkkoja kokkauksia jo teeveessa. En todellakaan menis tollaseen paikkaan vaikka maksettais, ja mita tuossa muuten on ranskalaista, voi vee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

omia kuviaan nettisivulle ladattavaksi. Ei kiitos.

Vierailija
10/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pöytää pidetään varattuna ja jos ei ketään tule, menetetään rahaa. Näin se menee!



On muuten aivan loistava ravintoloa sekä ruuan että palvelun suhteen.



Saman tekevät muuten kampaajat, fyssarit, hierojat, hammaslääkärit jne. Jos asiakas ei tule, maksaa hän varaamansa palvelun hinnan tai jos peruutus tehdään samana päivänä.



Jokaiselle aikuiselle ihmiselle pitäisi olla päivänselvää, että jos on tehty varaus, se perutaan ajoissa, ei siis tuntia ennen, jos ei kerran päästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

omia kuviaan nettisivulle ladattavaksi. Ei kiitos.

No ne on siellä pressiä varten. Mikä onkin ihan parasta. Vituttaa kinuta esiintyvien ihmisten kuvia sähköpostilla, kun ne vois laittaa nettiin helposti saatavaksi.

Vierailija
12/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mulla ravintolassa edes menisi tuollaista rahamäärää. Hyvä tietää, ettei ainakaan tuonne kannata mennä syömään, hinnta on ilmeisesti tosi suolaisia ja annokset varmasti myös tasoa yksi sellerinpalanen tyhjällä lautasella

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yllätysmenuita. Eli eivät voi edes kertoa, mitä lautaselle ylihintaan laittavat. Ja kun kokkaus-ohjelmia katsoo, niin sinnehän tässäkin lafkassa tulee sisäelimiä liekitettynä, sieniä, sipulia, erilaisia kummallisia vihanneksia tai tavan porkkanaa pateerattuna ja herneitä gliseerattuna, peukan pään kokoisia nökäreitä taideteokseksi aseteltuna lautaselle, kasteikkeena yrttibalsamikoöljypyrettä lusikan kärjellä vedettynä, kaksi viivaa.



Hintahaarukka 99-278 euroa lautasen koosta riippuen.

Vierailija
14/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä ole koskaan saanut laskua vaikka perunut joskus viimetipassa esim lapsen tai itseni sairastumisen takia yksityisen hammaslääkärin tai kampaajan. Aina on vain pahoiteltu ja toivotettu parempaa vointia. En ole edes lekurintodistusta esittänyt.



En tarkoituksella jättänyt viime tippaan, mutta tyyliin matkalla kampaajalle soitettu lapsen kerhosta, että no nyt se muksu oksentaa, tulehan hakemaan ja tietenkin haen heti tms. Harvoinhan näitä sattuu, mutta joskus kuitenkin.



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ei ymmärrä tämän tason keittiöden päälle, niin kannattanee syödä kotona tai ravintoloissa, joissa ei tarvitse antaa etukäteen luottokortin numeroa.

Vierailija
16/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on taas vauhdissa. ravintola menettää rahaa, kun se varaa ravintolastaan mpöydän seurueelle, joka ei sitten tulekaan. aivan perusteltua ja normaalia toimintaa.



sitä paitsi kuka idiootti jättää ilmoittamatta jos tulee este, eikös se kuulu jo hyviin tapoihinkin..?



ai niin, mammoilla ei ole tapoja, vaikka tykkäävät kovasti muita arvostella.

Vierailija
17/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meinaat, että pari porkkanaa ja maksanpala etukäteen hankittuna vie ton tason mestan konkkaan. Noh, kertoo aika paljon sitten huonosta taloudenhoidosta ja paikan ruoan laadusta.

Vierailija
18/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuten av-mamma eli ei ilmoittaisi peruutusta etukäteen. Mamma ja mies menisivät teatterin jälkeen päivälliselle varattuaan etukäteen pöydän ja ravintolan ovessa olisi lappu, että suljimme tänään klo 18.00. Tai kampaamoon mennessään saisi kuulla, että se oma kampaaja ei ole ollenkaan tänään töissä.



Toteaisitteko vain, että ei sen niin väliä vai olisitteko sitä mieltä, että huonoa palvelua.

Vierailija
19/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meinaat, että pari porkkanaa ja maksanpala etukäteen hankittuna vie ton tason mestan konkkaan. Noh, kertoo aika paljon sitten huonosta taloudenhoidosta ja paikan ruoan laadusta.


eikä mitään einesmössöä.

Vierailija
20/35 |
14.05.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ei ymmärrä tämän tason keittiöden päälle, niin kannattanee syödä kotona tai ravintoloissa, joissa ei tarvitse antaa etukäteen luottokortin numeroa.

Menkää Abc:lle, ei tule varausmaksuja.