Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

SIMA, ämpärissä jääkaappiin???Tarviiko se pullottaa

Vierailija
26.04.2012 |

oikeasti?Tiistaina laitoin valmistumaan kai en nyt jo voi laittaa kylmään?



toivoo avuton

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

auttakaa

Vierailija
2/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se pullon paine yhdessä jälkikäymisen kanssa (ne rusinat) tekevät simasta siman. Nyt sulla on lähinnä lastenkiljua, jos ämpärissä laitat kylmään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää pullottaa ja jos ei ala käymään niin hieman lisää sokeria pulloon mukaan myöhemmin ja nytkin kannattaa laittaa pullon pohjalle pieni teelusikallinen sokeria ja pari rusinaa. Pullot kylmään ja avaa niitä välillä, jos meinaa käydä liian voimakkaasti, etteivät räjähtele. Kun rusinat nousee pohjalta ylös niin on valmista.



Viileässä valmistuu viikossa ja huoneenlämmössä kolmessa vuorokaudessa. Säilytä valmiina viileässä ja käytä viikon kuluessa, näin sanotaan googlessa.



Tekisin minäkin, jos olisi tilaa missä säilyttää pulloja : (

Vierailija
4/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sankoon käymään, sitten pulloihin ja jääkaappiin.



Pullotus on tärkeä, pulloihin laitetaan 1-2tl sokeria ja tämä tekee ne hiilihapot simaan.

Vierailija
5/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt jos en pullota??



Onko kolme päivää lämpimässä käynyt väärin tehty??



ap

Vierailija
6/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekin vuorokausi ämpärissä sitten pullon ja 3 päivää huoneenlämmössä että ehtii valmistua muuten menis viikko jääkaapissa että valmista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
26.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitat jääkaappiin. Höpötystä tuo, että "pitää" laittaa pulloihin...