Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voi paska, ei olekaan sulatejuustoa, ei kermoja mitään, mitä siis keittoruokaan "pehmeydeksi"?

Vierailija
11.04.2012 |

Ja antaahan se, varsinkin sulatejuusto, makuakin soppaan.

Partaäijää olis mutta ei taida olla keittoruokaan sopivaa, heraantuisko se tms?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
11.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta voithan laittaa valmiiseen keittoon jugurttia "silmäksi". En kyllä keittäisi/kypsentäisi sitä.

Vierailija
2/2 |
11.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittoruoat on monesti parempia ja hieman ruokaisempiakin kun sinne sekaan laittaa hieman juurikin sulatejuustoa, Olympiaa käytän minä, tai lorauksen ruokakermaa tmv.

Ei tässä elämässä montaakaan asiaa loppujen lopuksi _tarvitse_...



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla