Palelu raskausoire?

Vierailija

Onko kellään ollut raskauden alussa tai myöhemmin hirveä palelu päällä koko ajan? Nyt on ehkä rv8 ja olen palellut ainakin pari viikkoa, enkä keksi mitään järkevää muutakaan syytä. Ihan sellainen olo joka usein on kun on kipeäksi tulossa, paitsi että jatkuu päivästä toiseen eikä mitään muita flunssan tms oireita tule. Nukun villasukat jalassa, pitkähihainen neule pyjaman päällä ja ekstrapeitto päällä ja silti paleltaa. Töissä en pärjää normaaleissa työvaatteissa kuten ennen vaan joudun laittamaan kerroksia alle. Ihme juttu. Onko kellään muulla ollut vastaavaa tunnetta?

Kommentit (7)

Vierailija

on tuota, näin olen käsittänyt. Itsellänikin taisi olla jonkin verran, tosin palelen muutenkin helposti joten en sitten tiedä mistä johtui! Monta paitaa päällä täälläkin vedettiin :D

Vierailija

Kiitos nro2 tiedosta! En ollut itse ikinä kuullut tällaisesta eikä edellisessä raskaudessa ollut. Osaatko sanoa meneekö yleensä pian ohi vai jatkuuko koko raskauden?

Vierailija

Mutta jossain raskauskirjassa sanottiin, että raskaana ollessa ruumiinlämpö nousee ja siksi voi tuntua kylmältä, eli ihan normaalia ton pitäis olla. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat