Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi suikalelihakastikkeesta tulee mulla aina sitkeää?

Vierailija
22.03.2012 |

Ostin eilen taas naudan paistisuikaleita ja ihan hyvää kastiketta muuten tuli, mutta oli kuin olisi purkkaa jäystänyt. Miksi? Kertokaa viisaammat...

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on ottaa liha ajoissa jääkaapista. Puoli tuntia ennen paistamista annat olla pöydällä. Paistat nopeasti kuumalla pannulla, maustat ja annat hautua tosi miedolla lämmöllä pari tuntia. Kasvikset lopuksi mukaan, että vitamiinit säilyy. Tällä pitäisi onnistua.

Vierailija
2/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Filesuikaleita tulee parempaa kuin paistisuikaleista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisäksi ekaksi pitää paistaa nopeasti KUUMALLA pannulla.



Sellainen pikapaistettu wokki on tietysti juttu erikseen, sitä ei haudutella yhtään.

Vierailija
4/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosi hyvää tuli ja liha oli mureaa. Ruskistin lihat paistinpannulla, kaadoin kiehuvan nesteen päälle ja jätin hautumaan reiluksi kahdeksi tunniksi.

Vierailija
5/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tehdään lähtökohtaisesti myyntiin aina sitkeästä lihasta. Jos haluat nopeammin hyvää, osta sisäpaistia ja suikaloi itse. Valmiiksi suikaloidusta tulee aina sitkeää syötävää ilman kun hauduttelua.

Vierailija
6/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

suikalekastiketta? Menee kallis filee vähän hukkaan, sisäpaisti ajaa saman asian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä pitäisi hauduttaa kauemmin. Liha oli kyllä riittävän lämmintä pannuun mennessään ja ensin paistoin kovalla lämmöllä ennen haudutusta.



ap

Vierailija
8/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

että joskus mulla on ollut sama sitkeysongelma, vaikka olen tehnyt kaiken niinkuin aina ennenkin. Ja liha on samaa kuin aina ennenkin. En tiedä missä silloin vika on.



Mutta tähän yhteyteen, parhaat maustamisvinkkinne suikalekastikkeelle?



t. nro 3

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

että joskus mulla on ollut sama sitkeysongelma, vaikka olen tehnyt kaiken niinkuin aina ennenkin. Ja liha on samaa kuin aina ennenkin. En tiedä missä silloin vika on. Mutta tähän yhteyteen, parhaat maustamisvinkkinne suikalekastikkeelle? t. nro 3

Vierailija
10/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mikä paketissa lukee, niin taatusti tulee sitkeää. Mä myös otan ne aina ajoissa huoneenlämpöön, ruskistan kovalla lämmöllä ja sen jälkeen hautumaan piiiiitkäksi aikaa. Joskus aikaa menee paljon kauemmin, mutta mieluummin odotan kuin syön purkkamaista lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lihaa mitä niihin valmiisiin pakkauksiin käytetään!! Suikalelihapata pitää hauduttaa n 2.5-3h ennenkuin se on syötävää!



Perusohje on hyvää paistia (ei väliä mitä niistä), sipulia, voita, suola, pippuri (musta ja valkoinen). Ruskista lihat ja sipuli voissa, mausta ja lisää lämmin vesi pataan. Hauduta tuo 2,5-3h ja mausta esim puolivälissä tomaattipyreellä, valkosipulilla ja suolakurkulla (=stroganoff). Suurusta jos tarvitsee tilkkaan vettä sulatetulla vehnäjauholla.

Vierailija
12/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kananmuna

soija

sokeri

maissijauho



noin 1-2 tuntia



sitten kuumalla pannulla paistetaan ja uuniin pariksi tunniksi.

HAJOAA SUUHUN, tulee niin mureaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

on pahinta *skaa, jota lihana voi myydä. Osta tiskiltä kunnon paistia ja leikkaa itse, anna lihan lämmetä kunnolla huoneenlämpöiseksi ennen paistamista, ja sitten miedolla lämmöllä pitkä haudutus. Terkuin kaupantäti.

Vierailija
14/26 |
22.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja siksipä emme tehneet sitä moneen vuoteen. Kunnes tuli tämä "rypsiporsas lihasuikale". Se on hyvää, kokeile!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
18.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luoja voi yhdistää niin että paria eri suikale tyyppiä ja elukkaa . Mukaan iso sipuli . Uunissa . Siitä voi osan pienentää lihakeittoon.  Uunissa kypsyy kunnolla 3-5 tuntia sopivalla lämmöllä , että vuokaan laitettu vesi kiehuu mukavasti hiljalleen. Pippuria . Pari paloina porkkanaa. Lisää vettä välillä ja kannellinen vuoka .  Edelleen itämaan varkaat varaosat varastaa uunivuokia jos asuntoon pääsevät.  Kaikkea sitä liikkuu ja työhön otetaan ettei tarkasteta edes taustaa. 

Vierailija
16/26 |
18.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luoja voi yhdistää niin että paria eri suikale tyyppiä ja elukkaa . Mukaan iso sipuli . Uunissa . Siitä voi osan pienentää lihakeittoon.  Uunissa kypsyy kunnolla 3-5 tuntia sopivalla lämmöllä , että vuokaan laitettu vesi kiehuu mukavasti hiljalleen. Pippuria . Pari paloina porkkanaa. Lisää vettä välillä ja kannellinen vuoka .  Edelleen itämaan varkaat varaosat varastaa uunivuokia jos asuntoon pääsevät.  Kaikkea sitä liikkuu ja työhön otetaan ettei tarkasteta edes taustaa. 

Lihoja.  

Vierailija
17/26 |
18.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalan paistoin voi lisätä lammasta kuin joku pitää kalkkunasta paska lintu . Mutta vasikan paistia ja jopa kanaa. Sekaisin vaan kaikkia . Reilusti aikaa kypsentää ja paljon lientä. 

Vierailija
18/26 |
18.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

on ottaa liha ajoissa jääkaapista. Puoli tuntia ennen paistamista annat olla pöydällä. Paistat nopeasti kuumalla pannulla, maustat ja annat hautua tosi miedolla lämmöllä pari tuntia. Kasvikset lopuksi mukaan, että vitamiinit säilyy. Tällä pitäisi onnistua.

 

     Pari tuntia on suikaleille ihan liikaa

Vierailija
19/26 |
18.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki Liha mureutuu vaikka muusiksi kun hauduttaa tarpeeksi. 

Vierailija
20/26 |
18.09.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

kananmuna

soija

sokeri

maissijauho



noin 1-2 tuntia



sitten kuumalla pannulla paistetaan ja uuniin pariksi tunniksi.

HAJOAA SUUHUN, tulee niin mureaa

Kananmuna .Soija. Sokeri. Maissi ? Mitähän ihmeen ruokaa noistakin tulee ?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan yhdeksän