Miten keitetään kananmunia?
Kommentit (13)
Ja muistat sitten säikäyttää ne hyvin keittämisen jälkeen, että kuoret irtoo...
PÖÖ!
kiehumaan, sitten kun kiehuu niin lusikalla kananmunat sinne ja anna kiehua 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja valuta kattilaan kylmää vettä, auttaa kuorten irrottamisessa sitten myöhemmin.
Tapoja on sitten tämän lisäksi 25 muutakin jotka joku tulee kohta kertomaan, mutta tällä saat ainakin kananmunat keitettyä.
kun oot ne keittäny, vesi pois ja annat hetken olla kuivina, sitten vasta kylmää vettä päälle. Kuoret irtoo helpommin
kiehumaan, sitten kun kiehuu niin lusikalla kananmunat sinne ja anna kiehua 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja valuta kattilaan kylmää vettä, auttaa kuorten irrottamisessa sitten myöhemmin.
Tapoja on sitten tämän lisäksi 25 muutakin jotka joku tulee kohta kertomaan, mutta tällä saat ainakin kananmunat keitettyä.
siru kerrallaan irti, jepajee!!
Liedellä anna veden ensin kiehua ja sitten 7 minuutin päästä nostat kattilan lavuaariin kylmän veden alle minuutikdi.
kiehumaan, sitten kun kiehuu niin lusikalla kananmunat sinne ja anna kiehua 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja valuta kattilaan kylmää vettä, auttaa kuorten irrottamisessa sitten myöhemmin.
Tapoja on sitten tämän lisäksi 25 muutakin jotka joku tulee kohta kertomaan, mutta tällä saat ainakin kananmunat keitettyä.
noin saa munat keitettyä jos lisää väh. 5 minuuttia keitinaikaa. Tuollain saa ällöjä löysiä munia. Eli väh 13 min niin ne keittyykin.
kattila liedelle, tehot täysille. Kun vesi alkaa kiehua, kansi päälle ja liesi nollille. Kun poreilu loppuu, munat ovat valmiit. Jäähdytettään kylmän veden alla.
Niin ei mene rikki keitettäessä. Kylmään veteen, ja kun alkaa kiehua, niin 7 minuutin päästä ne on kovia.
kattilaan pari desiä vettä, munat ja kansi ja virta päälle. Kun alkaa kiehua virta pois, älä anvaa kantta.
Kun kiehuminen loppuu, laita kylmään veteen. Tulee just sopivia ja kuoret irtoo.
kiehumaan, sitten kun kiehuu niin lusikalla kananmunat sinne ja anna kiehua 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja valuta kattilaan kylmää vettä, auttaa kuorten irrottamisessa sitten myöhemmin.
Tapoja on sitten tämän lisäksi 25 muutakin jotka joku tulee kohta kertomaan, mutta tällä saat ainakin kananmunat keitettyä.
noin saa munat keitettyä jos lisää väh. 5 minuuttia keitinaikaa. Tuollain saa ällöjä löysiä munia. Eli väh 13 min niin ne keittyykin.
Siis kun laitat munat kiehuvaan veteen niin keität niitä 13 minuuttia?!? Mitä järkeä?
Keittoaika vaikuttaa ratkaisevasti siihen, kuinka kovia keitetyistä munista tulee.
5 minuuttia, niin keltuainen on melko pehmeä, 15 minuuttia varsinkin kylmään veteen laitettuna tekee jo keltuaiseen tummaa. Syötäviä nekin ovat, vaikka useimpien mielestä ylikypsiä.
Kokeilemalla oppii juuri itselleen sopivan tavan ja keittoajan.
Niin ei mene rikki keitettäessä. Kylmään veteen, ja kun alkaa kiehua, niin 7 minuutin päästä ne on kovia.
Kuka helvetti ne kovina hluaa syödä?
munat siihen ja 5 minuuttia mikrossa täydellä teholla.