Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ranskalainen sipulikeitto, oletko tehnyt?

Vierailija
05.02.2012 |

Onko vaikeaa valmistaa?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvää,mutta pierettävää

Vierailija
2/9 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta se ei ole ranskalainen vaan nimenomaan pariisilainen sipulikeitto, kotoisin legendaarisilta, jo puretuilta halleilta.



Kolme virhettä on helppo kuitenkin tehdä: kuullottaa sipulit öljyssä, käyttää lihalienntä, ja jättää keiton puoliraa'aksi. Rasvan pitää olla voita, nesteen vettä, ja keittoajan yli tunti. Kun sipuli on todella kypsää, ei ilmavaivojakaan useimmille tule.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta se ei ole ranskalainen vaan nimenomaan pariisilainen sipulikeitto, kotoisin legendaarisilta, jo puretuilta halleilta.

Kolme virhettä on helppo kuitenkin tehdä: kuullottaa sipulit öljyssä, käyttää lihalienntä, ja jättää keiton puoliraa'aksi. Rasvan pitää olla voita, nesteen vettä, ja keittoajan yli tunti. Kun sipuli on todella kypsää, ei ilmavaivojakaan useimmille tule.

Vierailija
4/9 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

30 min ei riitä mihinkään, itse haudutan parikin tuntia. Paranee vaan lämmitettäessä...



Helppo on tehdä, ohje:

kuullota 700g sipulia voissa hitaasti, n 15 min. Sekoita joukkoon 1 rkl vehnäjauhoja, 1l kasvislientä ja 2 dl valkoviiniä sekä laakerinlehti. Hauduta.



Mausta lopuksi suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.

Vierailija
5/9 |
25.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

30 min ei riitä mihinkään, itse haudutan parikin tuntia. Paranee vaan lämmitettäessä...

Helppo on tehdä, ohje:

kuullota 700g sipulia voissa hitaasti, n 15 min. Sekoita joukkoon 1 rkl vehnäjauhoja, 1l kasvislientä ja 2 dl valkoviiniä sekä laakerinlehti. Hauduta.

Mausta lopuksi suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.

Korvaisin timjamin lusikallisella konjakkia.

Vierailija
6/9 |
05.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko vaikeaa valmistaa?


ole yhtään vaikeaa.

Kokeile ihmeessä tehdä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vie enemmän vain aikaa kuin kuvittelisi, mutta

todella hyvää.

Vierailija
8/9 |
05.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kämppä haisee sipulikeitolta kauan, sen takia teen harvoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikä sipulinhajukaan haittaa jos siitä tykkää. (niin kuin minä, rakastan sitä keitosta tulevaa ihanan lämmintä tuoksua)