Vierailija

eli jos korvaa toisen toisella, niin mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään???



Kaapissa on siis tomaattimurskaa muttei paseerattua tomaattia, jota resepti vaatii...

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Murska on vetistä, paseerattu ei. Teen usein jauhelihakastikkeen ihan pelkästä paseeratusta tomaatista + mausteista (suolaa, m.pippuria, yrttejä), on todella hyvää ja terveellistä!

tehosekoittimella (se pirtelöä ja sosetta valmistava osa) tasaisemmaksi ja vaikka maustaa parilla palalla aurinkokuivattua tomaattia niin saat makuunkin potkua. Paseerattu on siis tosiaan sekä maultaan vahvempaa että rakenteeltaan tasaisempaa kuin murska...

eli lähinnä tuon halusin tietää, oko maussa paljon eroa. Ilmeisesti on. Resepti on sellainen kastike, jota keitetään kokoon jonkin aikaa. Luulis tuon tomaattimurskan maunkin siitä tiivistyvän...



Paseerattu tomaatti siis lienee hyvin lähellä sitä pikkupurkeissä / tuubeissa myytävää tomaattimurskaa... sitäkin kyl kaapissa ois.



-kokkausta aloitteleva ap-

Lainaus:

eli lähinnä tuon halusin tietää, oko maussa paljon eroa. Ilmeisesti on. Resepti on sellainen kastike, jota keitetään kokoon jonkin aikaa. Luulis tuon tomaattimurskan maunkin siitä tiivistyvän...



Paseerattu tomaatti siis lienee hyvin lähellä sitä pikkupurkeissä / tuubeissa myytävää tomaattimurskaa... sitäkin kyl kaapissa ois.



-kokkausta aloitteleva ap-


Lainaus:

eli lähinnä tuon halusin tietää, oko maussa paljon eroa. Ilmeisesti on. Resepti on sellainen kastike, jota keitetään kokoon jonkin aikaa. Luulis tuon tomaattimurskan maunkin siitä tiivistyvän...



Paseerattu tomaatti siis lienee hyvin lähellä sitä pikkupurkeissä / tuubeissa myytävää tomaattimurskaa... sitäkin kyl kaapissa ois.



-kokkausta aloitteleva ap-


niin hirveästi eroa ole, siis murskassa ja paseeratussa tuon maun suhteen. Kyllä sä pystyt tuosta murskasta keittämään kasaan. Mutta et tosiaan pyreestä!

jos meillä olisi tuo tilanne, sekoittaisin murskaan purkin pyreetä -- makukin vahvistuisi :). tai sitten tosiaan paseeraisin itse sen murskan tehosekoittimella ja maustaisin vielä pyreellä tai sillä jonkun ehdottamalla aurinkokuivatulla tomaatilla... hyvää tulee varmasti :)



Mieskeittiössä

Entäs paseerattu tomaatti vs. ketchup? Ketchupissa on sokeria. Hinta on suunnilleen sama. Olen käyttänyt paseerattua tomaattia riisin kanssa ja spagetin kanssa. Pidän enemmän ketchupin mausta niissä. Onko ketchupissa jotain huonoa, jos käyttää sitä mieluummin? Onko maku paseeratussa tomaatissa voimakkaampi esim. kastikkeiden kanssa?

Vierailija

Se pikkupurkeissa oleva tomaattipire on Ihan eri kuin paseerattu tomaatti tai tomaattomurska. Ei voi korvata, on niin voimakas että luultavasti pilaa koko ruuan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla