Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Säälittää ihmiset jotka ostaa valmiiksi marinoitua lihaa tai kanaa

Vierailija
14.07.2023 |

Todella säälittävää.

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt on outo aloitus.

Vierailija
2/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin. No ihan sama mulle, mutta jos säälit niin osta mulle?

Yleensä ostan vain makkaraa kun ei ole varaa edes siihen marinoituun kokolihaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin. No ihan sama mulle, mutta jos säälit niin osta mulle?

Yleensä ostan vain makkaraa kun ei ole varaa edes siihen marinoituun kokolihaan.

Voisin kyllä ostaakin, on kyllä tosi säälittävää toi.

Vierailija
4/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et sääli. Kunhan halusit vähän prassailla

Vierailija
5/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mika ja Amadi kirjoitti:

Kana on hyvää.

Mikä ruskea pökäle tossa,sun kuvassa on??

Vierailija
6/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikäs siinä nyt on säälittävää? Muutaman kerran vuodessa olen ostanut ja ruoaksi laittanut, kertaakaan en ole siitä sairastunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oma veikkaukseni syiksi:

- Väitetään, että marinoitu liha on vanhaa, jota ei enää voi myydä ilman mausteita (en tiedä onko tämä totta)

- Marinoidussa lihassa on enemmän suolaa ja nestettä, jolloin sille saadaan enemmän painoa ja maksat samasta lihamäärästä enemmän (tämä on totta)

- Herkullinen marinointi on varsin helppoa tehdä kotona, jolloin tiedät että liha on laadukasta ja tuoretta (myös totta, sikäli kun katsot mitä lihaa käytät)

Vierailija
8/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on halvempaa.

Pesen marinadin pois ennen ruoan valmistusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Se on halvempaa.

Pesen marinadin pois ennen ruoan valmistusta.

🤢🤮

Vierailija
10/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kelpaa erittäin hyvin. Moni tykkää, tuotehan on ollut menestys jo vuosikymmeniä. Arkiruokaa pitäisi jaksaa tehdä väsyneenä ja kiireisenä töiden jälkeen. Sen pitää olla helppoa ja nopeasti valmistuvaa. Parempia juttuja voi kokeilla ja tehdä silloin kun on vapaata, aikaa ja energiaa. Työpäivinä en jouda juoksemaan kaupoissa tarvikkeiden perässä ja seisoskelemaan kovin pitkään hellan edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kelpaa erittäin hyvin. Moni tykkää, tuotehan on ollut menestys jo vuosikymmeniä. Arkiruokaa pitäisi jaksaa tehdä väsyneenä ja kiireisenä töiden jälkeen. Sen pitää olla helppoa ja nopeasti valmistuvaa. Parempia juttuja voi kokeilla ja tehdä silloin kun on vapaata, aikaa ja energiaa. Työpäivinä en jouda juoksemaan kaupoissa tarvikkeiden perässä ja seisoskelemaan kovin pitkään hellan edessä.

🤢🤮🤢

Vierailija
12/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikäs siinä nyt on säälittävää? Muutaman kerran vuodessa olen ostanut ja ruoaksi laittanut, kertaakaan en ole siitä sairastunut.

🤮🤮

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oma veikkaukseni syiksi:

- Väitetään, että marinoitu liha on vanhaa, jota ei enää voi myydä ilman mausteita (en tiedä onko tämä totta)

- Marinoidussa lihassa on enemmän suolaa ja nestettä, jolloin sille saadaan enemmän painoa ja maksat samasta lihamäärästä enemmän (tämä on totta)

- Herkullinen marinointi on varsin helppoa tehdä kotona, jolloin tiedät että liha on laadukasta ja tuoretta (myös totta, sikäli kun katsot mitä lihaa käytät)

Ei ole vanhaa, mutta marinointi säilyttää pidempään, joten kai se on hyvä kun myyntiaika pidempi.

En keksi yhtään syytä miksi liha jäisi tehtaalle vanhentumaan ja se sen vuoksi maustettaisiin?

Vierailija
14/14 |
14.07.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oma veikkaukseni syiksi:

- Väitetään, että marinoitu liha on vanhaa, jota ei enää voi myydä ilman mausteita (en tiedä onko tämä totta)

- Marinoidussa lihassa on enemmän suolaa ja nestettä, jolloin sille saadaan enemmän painoa ja maksat samasta lihamäärästä enemmän (tämä on totta)

- Herkullinen marinointi on varsin helppoa tehdä kotona, jolloin tiedät että liha on laadukasta ja tuoretta (myös totta, sikäli kun katsot mitä lihaa käytät)

Ei ole vanhaa, mutta marinointi säilyttää pidempään, joten kai se on hyvä kun myyntiaika pidempi.

En keksi yhtään syytä miksi liha jäisi tehtaalle vanhentumaan ja se sen vuoksi maustettaisiin?

No siis, saa niitä lihoja ostettua lihatiskiltäkin :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi yhdeksän