Säälittää ihmiset jotka ostaa valmiiksi marinoitua lihaa tai kanaa
Kommentit (14)
Niin. No ihan sama mulle, mutta jos säälit niin osta mulle?
Yleensä ostan vain makkaraa kun ei ole varaa edes siihen marinoituun kokolihaan.
Vierailija kirjoitti:
Niin. No ihan sama mulle, mutta jos säälit niin osta mulle?
Yleensä ostan vain makkaraa kun ei ole varaa edes siihen marinoituun kokolihaan.
Voisin kyllä ostaakin, on kyllä tosi säälittävää toi.
Et sääli. Kunhan halusit vähän prassailla
Mika ja Amadi kirjoitti:
Kana on hyvää.
Mikä ruskea pökäle tossa,sun kuvassa on??
Mikäs siinä nyt on säälittävää? Muutaman kerran vuodessa olen ostanut ja ruoaksi laittanut, kertaakaan en ole siitä sairastunut.
Oma veikkaukseni syiksi:
- Väitetään, että marinoitu liha on vanhaa, jota ei enää voi myydä ilman mausteita (en tiedä onko tämä totta)
- Marinoidussa lihassa on enemmän suolaa ja nestettä, jolloin sille saadaan enemmän painoa ja maksat samasta lihamäärästä enemmän (tämä on totta)
- Herkullinen marinointi on varsin helppoa tehdä kotona, jolloin tiedät että liha on laadukasta ja tuoretta (myös totta, sikäli kun katsot mitä lihaa käytät)
Se on halvempaa.
Pesen marinadin pois ennen ruoan valmistusta.
Vierailija kirjoitti:
Se on halvempaa.
Pesen marinadin pois ennen ruoan valmistusta.
🤢🤮
Kelpaa erittäin hyvin. Moni tykkää, tuotehan on ollut menestys jo vuosikymmeniä. Arkiruokaa pitäisi jaksaa tehdä väsyneenä ja kiireisenä töiden jälkeen. Sen pitää olla helppoa ja nopeasti valmistuvaa. Parempia juttuja voi kokeilla ja tehdä silloin kun on vapaata, aikaa ja energiaa. Työpäivinä en jouda juoksemaan kaupoissa tarvikkeiden perässä ja seisoskelemaan kovin pitkään hellan edessä.
Vierailija kirjoitti:
Kelpaa erittäin hyvin. Moni tykkää, tuotehan on ollut menestys jo vuosikymmeniä. Arkiruokaa pitäisi jaksaa tehdä väsyneenä ja kiireisenä töiden jälkeen. Sen pitää olla helppoa ja nopeasti valmistuvaa. Parempia juttuja voi kokeilla ja tehdä silloin kun on vapaata, aikaa ja energiaa. Työpäivinä en jouda juoksemaan kaupoissa tarvikkeiden perässä ja seisoskelemaan kovin pitkään hellan edessä.
🤢🤮🤢
Vierailija kirjoitti:
Mikäs siinä nyt on säälittävää? Muutaman kerran vuodessa olen ostanut ja ruoaksi laittanut, kertaakaan en ole siitä sairastunut.
🤮🤮
Vierailija kirjoitti:
Oma veikkaukseni syiksi:
- Väitetään, että marinoitu liha on vanhaa, jota ei enää voi myydä ilman mausteita (en tiedä onko tämä totta)
- Marinoidussa lihassa on enemmän suolaa ja nestettä, jolloin sille saadaan enemmän painoa ja maksat samasta lihamäärästä enemmän (tämä on totta)
- Herkullinen marinointi on varsin helppoa tehdä kotona, jolloin tiedät että liha on laadukasta ja tuoretta (myös totta, sikäli kun katsot mitä lihaa käytät)
Ei ole vanhaa, mutta marinointi säilyttää pidempään, joten kai se on hyvä kun myyntiaika pidempi.
En keksi yhtään syytä miksi liha jäisi tehtaalle vanhentumaan ja se sen vuoksi maustettaisiin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oma veikkaukseni syiksi:
- Väitetään, että marinoitu liha on vanhaa, jota ei enää voi myydä ilman mausteita (en tiedä onko tämä totta)
- Marinoidussa lihassa on enemmän suolaa ja nestettä, jolloin sille saadaan enemmän painoa ja maksat samasta lihamäärästä enemmän (tämä on totta)
- Herkullinen marinointi on varsin helppoa tehdä kotona, jolloin tiedät että liha on laadukasta ja tuoretta (myös totta, sikäli kun katsot mitä lihaa käytät)
Ei ole vanhaa, mutta marinointi säilyttää pidempään, joten kai se on hyvä kun myyntiaika pidempi.
En keksi yhtään syytä miksi liha jäisi tehtaalle vanhentumaan ja se sen vuoksi maustettaisiin?
No siis, saa niitä lihoja ostettua lihatiskiltäkin :)
Nyt on outo aloitus.