Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä mausteita hernekeittoon?

Vierailija
28.12.2011 |

Jokainen ohje on erilainen mitä olen googlettanut niin en nyt tiedä mitä pistän, teen ensimmäistä kertaa.

Suola,pippuri ja meirami tulee ainakin mutta tuleeko lihaliemi, jossain ohjeessa mainittu.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

vaan noita muita mitä mainitsit. Älä laita kaikkia kerralla, maista vaikka välillä.

Vierailija
2/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmiiseen keittoon, nääs. Nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola, pippuri, muskottipähkinää, hyppysellinen Dijonia ja ehdottomasti pieneksi hakattua sipulia! Siis ihan raakana sipuli loppuvaiheessa.

Ei lihalientä!

Vierailija
4/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nämä on ne klassiset perinnesuomalaiset mausteet.

Vierailija
5/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola, pippuri, muskottipähkinää, hyppysellinen Dijonia ja ehdottomasti pieneksi hakattua sipulia! Siis ihan raakana sipuli loppuvaiheessa.

Ei lihalientä!

Lihaliemi unohdetaan, pähkinää en voi laittaa ja sinappi lautasella vasta. Kiitos.

Vierailija
6/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

varsinkin jos keität rokan joulökinkun jämistä (onko luu?)

Meillä riittää suola, pppuri ja meirami. Pöytään laitetaan myös sinappia, josta halulliset voivat ottaa ja maustaa annoksensa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
28.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

timjamia! Sitä ilman ei saa kunnon hernekeittoa. Lihalientä mielellään myös.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi seitsemän