Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Villisian kinkku?

Vierailija
23.12.2011 |

Oletteko paistaneet villisian kinkkua? Meillä on semmoinen tänä jouluna, illalla pitäisi laittaa uuniin. Painoa on seitsemisen kiloa, osaisiko joku antaa hyvät paisto-ohjeet? Montako tuntia jne... ilmeisesti jotkut kannattavat paistopussia, jotkut taas paistavat ilman. Osaisko joku sanoa kummasta tulee parempi?

Kiitos ja hyvää joulua kaikille! :)

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilmoittelehan sitten tuliko hyvä! :)

Kohta pitäis uuniin laittaa, saa nähdä tuleeko millanen...

Vierailija
2/5 |
24.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistettiin pussissa, mutta taisipa mennä vähän liian kuivaksi. Hyvää kyllä on, ei voi muuta sanoa! :)



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
4/5 |
23.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ekaa kertaa meilläkin. Meillä on tosin pienempi. Paistomittari, paistat sen verran että sisälämpotila on 75 astetta.

Jotkut suosittelevat näköjään netin mukaan paistolämpötilaksi 125 astetta, eikä paistopussia. Suositellaan uuniritilällä paistamista. Villisika on rasvattomampaa.

Pitää laittaa kuumaan uuniin.

Vierailija
5/5 |
15.12.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä paistomittaria ja -pussia. Villisika pitää kypsentää kunnolla trikiiniriskin vuoksi. Hyvää se kyllä on!