Villisian kinkku?
Oletteko paistaneet villisian kinkkua? Meillä on semmoinen tänä jouluna, illalla pitäisi laittaa uuniin. Painoa on seitsemisen kiloa, osaisiko joku antaa hyvät paisto-ohjeet? Montako tuntia jne... ilmeisesti jotkut kannattavat paistopussia, jotkut taas paistavat ilman. Osaisko joku sanoa kummasta tulee parempi?
Kiitos ja hyvää joulua kaikille! :)
Kommentit (5)
Paistettiin pussissa, mutta taisipa mennä vähän liian kuivaksi. Hyvää kyllä on, ei voi muuta sanoa! :)
ap
Ekaa kertaa meilläkin. Meillä on tosin pienempi. Paistomittari, paistat sen verran että sisälämpotila on 75 astetta.
Jotkut suosittelevat näköjään netin mukaan paistolämpötilaksi 125 astetta, eikä paistopussia. Suositellaan uuniritilällä paistamista. Villisika on rasvattomampaa.
Pitää laittaa kuumaan uuniin.
Käytä paistomittaria ja -pussia. Villisika pitää kypsentää kunnolla trikiiniriskin vuoksi. Hyvää se kyllä on!
Ilmoittelehan sitten tuliko hyvä! :)
Kohta pitäis uuniin laittaa, saa nähdä tuleeko millanen...