Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kätevin tapa rouhia suklaa ?

Vierailija
15.12.2011 |

Muffinssitakinaan tarvitaan. Kiitos.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten vaikka juustoveitsellä

Vierailija
2/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pilkkovan suklaan napakaan pusiin ja hakkaavan täysillä pussia työpöydän reunaa vasten. Näytti oikein tehokkaalta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos isompaa palaa haluan, paloittelen, laitan pussiin ja hakkaan jollain sopivalla työkalulla.

Vierailija
4/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja sitten ihan juustoraastimella tai parmesanraastimella

Vierailija
5/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee minun makuun, tarpeeksi ohutta

Vierailija
6/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raastimet ovat huonoja, mutta veitsi ja pussissa hakkaaminen tai nuijiminen hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
15.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jäädytettynä työlästä ihan niinkuin raastimellakin.



testaaja

Vierailija
8/13 |
07.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veitsellä leikkuulautaa vasten voipaperin päällä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
07.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juutoraastin. Tai jos ei ole niin suklaa jonkun pyyhenyytin sisään ja sitten vain vasaroimaan.

Vierailija
10/13 |
07.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunankuorimiskoneella

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
07.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilkon sen verran että mahtuu sipulisilppuriiin, sitten pari kierrosta ja rouhe on valmista.

Vierailija
12/13 |
07.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsellä kokemus 20 vuotta ollut täytekakun päälle: Iso leikkuulauta ja ,aina kulmasta lkaena ,käännelle uutta kulmaa, vuolemalla, ja jyrsimällä, taito kehittyy ja teen 3 erilaista lastua vuolua jne tikkuja. Oikein vahva ja terävä veitsi, vankka veitsi. Hei kokeile kaakun päälle mun ideaa, opit noeasti eri tekniikoita. Ottaa vähän ranteeseen,mutta kivan näköistä,

Sis käytän faz sinistä vain kakun päällä. Sullahan kiva herkkupäivä siellä!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
07.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itsellä kokemus 20 vuotta ollut täytekakun päälle: Iso leikkuulauta ja ,aina kulmasta lkaena ,käännelle uutta kulmaa, vuolemalla, ja jyrsimällä, taito kehittyy ja teen 3 erilaista lastua vuolua jne tikkuja. Oikein vahva ja terävä veitsi, vankka veitsi. Hei kokeile kaakun päälle mun ideaa, opit noeasti eri tekniikoita. Ottaa vähän ranteeseen,mutta kivan näköistä,

Sis käytän faz sinistä vain kakun päällä. Sullahan kiva herkkupäivä siellä!!

 

Näin minäkin teen, paras konsti.

olipas positiivinen kommentti 😄

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä yhdeksän