Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten käytetään Creme Fraichea?

Vierailija
14.12.2011 |

Sopiiko lämpimiin ruokiin, esim kanakastikkeeseen? Ei ole tavallista Creme Bonjouria kotona.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja seuraavaa sain selville:


Ranskankerma maistuu kirpeän happamalta ja sen rakenne on suhteellisen sakea. Koska ranskankerma kestää huonosti kuumennusta, sitä tulisi lisätä ruokaan vasta valmistuksen loppuvaiheesta. Se sopii myös monipuolisesti leivontaan. Keitoista se tekee täyteläisen makuisia.

Tarkemmin kuumennuksen vaikutuksista:


Crème fraîche is particularly useful in finishing sauces in French cooking because it does not curdle. However, "light" crème fraîche with a low fat content curdles when heated.

HTH

Vierailija
2/3 |
14.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi käyttää samoihin ruokiin kuin käyttäisi kermaa mutta se on happamampi maultaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
14.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisin kuin tuossa suomenkielisessa wikissa annetaan ymartaa (?), ranskankerma nimenomaan kestaa kuumennusta - ellei ole kevytversio.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan neljä