Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Riisisuklaan teko...

Vierailija
11.12.2011 |

Kaikissa ohjeissa on kookosrasvaa mutta meiltä sitä ei kaapista löydy =( Voiko käyttää tavallista voita, joka on miedosti suolattu?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tomusokeri ja ne riisimurot?

Vierailija
2/5 |
11.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika monta x tehnyt riisisuklaanamuja:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin voit käyttää tavallista voita. Pelkästään joulukarkkeja varten ei kannata ostaa kookosrasvaa. Ja ainakin mun mielestä voilla tulee parempaa (vielä jos käyttää oikeaa suklaata eikä kaakaojauhetta).

Vierailija
4/5 |
11.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

meidän siwasta ei kookosrasvaa löytynyt. Ja oikeeta suklaata on tummien ja vaaleiden karkkien tekoon!

Vierailija
5/5 |
11.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tällä ohjeella. Yksinkertainen ja hyvä. :)



http://www.hellapoliisi.fi/karkit/mars-riisimuromakeiset.php