Lue keskustelun säännöt.
Paras kananrintafileohjeesi? Aina tulee liian maustettuua, sitkeää....
10.12.2011 |
tms.
Antakaa parhaat vinkkinne miten saatte herkullista. :-)
Kommentit (5)
Kokeilekin tällä kertaa näin.
Paistan valutautapannulla ja laitan sitten kasvisten kanssa pataan.
Kiitos! :-)
ap
uuniin muhimaan miedohkolle lämmölle vaikka riisi- tai kasvispedille, mutta siten että ympärillä on nestehöyryä.
Eli kannattaa vuoka/astia peittää vaikka alumiinifoliolla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
myös jos paistaa kevyesti, lisää maustetun creme bonjourin ja pari desiä ruokakermaa ja antaa hautua rauhassa kypsäksi. Lisäilee sitte tarvittaessa suolaa ja muita mausteita. Lisukkeeksi riisiä ja kasviksia.
No miksei ne kasvikset voi laittaa sinne samaan pataan kannen alle hautumaan? Siinähän se tulee koko ruoka kerralla.
uuniin muhimaan miedohkolle lämmölle vaikka riisi- tai kasvispedille, mutta siten että ympärillä on nestehöyryä.
Eli kannattaa vuoka/astia peittää vaikka alumiinifoliolla.