Lue keskustelun säännöt.
Mitä teen ylimääräisestä porkkanaraasteesta?
25.10.2011 |
Tein porkkanakakkua (joten älkää ehdottako tätä) ja raastoin samalla ylimääräistäkin, osa syötiin eilen ruoan kanssa, mutta vielä sitä on melkein litran kippa täynnä. Pakastaa en enää viitsi, kun on eilen raastettua, ruoan kanssa ei oiken mene, kun tänään on keittoa, jotein mitä tuosta teen? Sämpylöitä voisi, mutta niitä meillä ei juurikaan syödä (leipää siis ylipäätään) joten niitä ei kannata tehdä. Ideoita?
Kommentit (4)
leivän päälle tai ruoan kanssa. Sehän säilyy aika pitkään jääkaapissa hyvänä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nam. Googlaa ohje tai sitten: porkkanaraaste, munia, jauhoja, suolaa, rakuunaa ja pannuun voissa paistaen.
jauhelihakastikkeeseen... kasvissosekeittoon.
joidenkin muiden kasvisten kanssa, porkkanakeittoa, janssoninkiusaukseen perunan ja sipulin lisäksi kevennykseksi, porkkanalettuja