Lue keskustelun säännöt.
Lihamureke, n. 1,5 kg
16.10.2011 |
Kuinka kauan täytyy pitää uunissa että on varmasti läpeensä kypsä? Paistoastia soikea, korkeahko lasivuoka.
Kommentit (4)
mitään uunissa? Anna olla reilu tunti ja sit tökkää puutikku siihen, jos jää taikinaa siihen kiinni se ei ole vielä valmis, sama juttu kuin kakun tarkistuksessa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jotain 1 kg tai vähän reilu, lämpöä 200 astetta ja noin puolitoista tuntia, sittenkin voi olla vielä jälkilämmössä hetken. Joskus olen vähentänyt lämpöä, kun tuntuu, että kärtsää, muttei sisältä vielä kypsä.
Mutta yleensä pienempiä murekkeita tai isommat laakeammassa astiassa.
Laitoin vain 175 astetta. Siten siis reilu tunti vai?
ap