Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi en saa makraoonolatikostani lähellekään yhtä herkullista kuin mitä

Vierailija
16.10.2011 |

mummoni teki:((

Sitä söi ja söi ja söi vaikka ei napa olisi yhtäkään makaroonia enää vetänyt, se oli jumalaista!!

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en keitä makaroneja ihan kypsiksi ennen laatikkoon laittoa, sillä tavoin imevät vielä uunissa itseensä makuja.

Vierailija
2/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän kaupasta ei ainakaan saa makraoonoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän kaupasta ei ainakaan saa makraoonoja.

Vierailija
4/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän kaupasta ei ainakaan saa makraoonoja.

Olen aina ihmetellyt, millaiset ihmiset viitsivät kirjoittaa tällaista...?

että tämäntyyppiset kirjoittelijat kärsivät aspergerin syndroomasta. Joillekin asseille tuollaiset asiat saattavat ihan oikeasti olla vaikeita.

Vierailija
5/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä sit taas veikkaan että mummo kypsensi lootan hiiiitaasti miedolla lämmöllä ja käytti monenkertaisesti rasvaa mitä nykyään kukaan ilkeää ruokaan laittaa. Mun mummi teki jumalaista riisipuuroa. Se oli ihan tajuttoman hyvää, silkkistä ihanuutta. Kerran seurasin, miten mummi puuron teki ja silloin ei tosiaan ollut kiire. Hiljaa hyvä tulee. Ja se rasva: punaista maitoa ja kissanpään kokoinen voiklöntti kattilaan ;) aijjai kun oli namia. Lisäksi se nostalgisuus siellä mummin kanssa istuessa teki tietty herkusta vielä ihanampaa :)

Vierailija
6/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jää aina jotenkin kuivaksi noi mun versiot?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tietysti olle,

. Joillekin asseille tuollaiset asiat vaikeita.

Vierailija
8/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

äläkä laita lainkaan munamaitoa vaan jätä jonkin verran liha- tai kasvislientä, jonka makaronit imee kypsyessään uunissa. Tee sika-nautajauhelihasta, eikä paistijauhelihasta, niin tulee mehevää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

makaroonilaatikkoon sillä kun olen korvannut muna-maidon ruskealla kastikkeella. Ja hidas kypsyyts. Nam!

Vierailija
10/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että jätän makraroonit vähän vajaaksi kypsyydestä, teen munamaidon luomumaitoon, pinnalle voita ja juustoa, ja joskus saatan jopa pistää sulatejuustoa sekaan :P Ja uunissa annan olla ehkä vartin 20min ilman kantta/foliota ja loppuajaksi peitän, niin ei kärtsää päältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin aloitat kuullottamalla sipulin runsaassa voissa, sitten kunnon rasvainen sikanauta pannulle, maito kulutusmaitoa jne.

Ai että voita pitäis laittaa makaroneille?

Vierailija
12/12 |
16.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistumaan hyvältä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kolme