Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi mun kakkupohjalle kävi näin?!?

Vierailija
06.10.2011 |

Halkaisin pohjan, ja tässä tulos:



http://aijaa.com/v.php?i=006148823995.jpg



MIKSI näin kävi? Mitä tein väärin?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väliin tulee marjamoussea. Kaksi väliä yhteensä....



ap

Vierailija
2/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta ei tuo haittaa, laitat tuon levyn päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidempää veistä ei ole...Eikö sahalaitainen ole paras vaihtoehto?



Ai päälle tuo...Sen alapinta on rapea, kun on päällimmäinen. Ajattelin laittaa pohjalle.



Neuvoja, miten pelastaa tilanne? kakku tulee juhliin!



ap

Vierailija
4/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

täytteet väliin ja esim kerma päälle. Kukaan ei huomaa tuota! Usko pois! Maku ratkaisee :)



Itse olen koonnut noita "välilevyjä" ihan paloistakin, kun leikatessa/nostaessa on hajonnut.. välillä jopa 5 osaan :)

Vierailija
5/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oisin sitä mieltä, että hiukan raaka sisältä, mutta voit käyttää, koska maku on varmaankin aivan hyvä, eikä se ulospäin näy! Täytteet vain sisään ja päälliset, niin hyvin maistuu! Täytekakun voi paistaa jopa 150 asteessa, jotta tulee riittävän kauan paistettua.

Olithaqn muuten antanut jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista?

Vierailija
6/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

häikäilemättä. Herkut väliin vaan! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toisaalta, ihan ohuessa kohtaa mousset sekoittuu, eikä selkeää kakkukerrosta näy, tunnu, maistu...



Pitäisköhän tehdä joku kääretorttupohja ja siitä leikellä pelastuskappaleita?



ap

Vierailija
8/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annoin "jonkin aikaa levätä", mutta oli vielä hieman lämmin. Ei kuuma, vaan kädenlämpöä pikkasen lämpimämpi...Oisko se syy?



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

- halkaisit liian pian paistamisen jälkeen

- sinulla ei ole kunnollista sahanteräveistä

- et osaa leikata

- ainesuhteet eivät ole kohdillaan massassa



Vierailija
10/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

[iMikä on hyvin jäähtyneen kriteeri? ]Annoin "jonkin aikaa levätä", mutta oli vielä hieman lämmin. Ei kuuma, vaan kädenlämpöä pikkasen lämpimämpi...Oisko se syy?



ap

[/quote]


hyvin jäähtynyt on huoneenlämpöinen. kannattaa muutenkin kakkupohja tehdä edellisenä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että pohjat paistetaan päivä tai pari ennen käyttöä.

Lämmintä kakkupohjaa ei kannata leikata, käy just noin.

kondiittori

Annoin "jonkin aikaa levätä", mutta oli vielä hieman lämmin. Ei kuuma, vaan kädenlämpöä pikkasen lämpimämpi...Oisko se syy?

ap

Vierailija
12/12 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suositteletteko, että tekisin vaan uuden? Sillähän siitä selviäis!



Sitten annan hyvin jäähtyä, ennenkuin leikkaan. Entä tuo leikkaamistekniikka? Etten osaisi leikata, väitti joku. MITEN leikkaan parhaiten? Nyt leikkasin ensin vähän kauttaaltaan ja sitten veitsenkärki keskellä.



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kaksi